Talvipäivä Uutelassa

Huh, tuntuipa viikonloppu nyt tosi pitkälle! Ehdin puuhata vaikka mitä, käydä kirppareilla, Skifferissä pizzalla, juuri remp...


Huh, tuntuipa viikonloppu nyt tosi pitkälle! Ehdin puuhata vaikka mitä, käydä kirppareilla, Skifferissä pizzalla, juuri rempasta avautuneessa Brewdogissa parilla bissellä, lukea kirpparilta löytynyttä kirjaa ja tehdä vähän töitäkin. Päällimmäisenä mieleen jäi kuitenkin sunnuntaipäivän luontoretki Uutelaan, jossa kävimme Kaamoksen ja Anna-Marian kanssa vähän nuotioimassa ja nauttimassa lumisateisesta talvipäivästä.

Ulkoilun lisäksi Uutelan reissu oli huippu myös siksi, että sain pitkästä aikaa uusia yhteiskuvia lapsen kanssa, mikä on nykyään melko harvinaista herkkua. Kolmisen vuotta sitten mulla oli käynnissä projekti, jossa otatin kerran viikossa meistä yhteiskuvia, mutta eihän niistä yhteiskuvauksista mitään traditiota tullut. Onneksi on ystävä, joka kantaa kameraa yleensä aina mukana ja välillä saan yhteiskuviakin muistoksi! 

Pakko tunnustaa, että jos yhteiskuvat ovat jääneet, on mun oma valokuvauskin kyllä ollut melko huonossa jamassa talven pimeyden vuoksi. Kaivelin tuossa juuri Nikonini linssejä hyllystä pölyttymästä ja vannoin, että näille on saatava enemmän käyttöä. Onneksi ensi viikolla luvassa on tosiaan Varsovan reissu, joten ehkäpä otan valovoimaisen vakkarilinssini lisäksi muutaman muunkin objektiivin mukaan. Se toteutuuko suunnitelma selviää vasta ensiviikon jälkeen, mutta toivotaan!

Mukavaa sunnuntaita tyypit!

2 kommenttia

  1. Tämä vuodenaika tosiaan vaikeuttaa kuvaamista. Täytyy sitten keväällä ja kesällä ottaa kauniita blogikuvia varastoon :)
    http://westendmum.fi

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images