Varsova looks

Terveisiä superkylmästä Varsovasta! Olemme olleet täällä Anna-Marian kanssa perjantaista lähtien ja nyt odottelemme Chopinin le...


Terveisiä superkylmästä Varsovasta! Olemme olleet täällä Anna-Marian kanssa perjantaista lähtien ja nyt odottelemme Chopinin lentokentällä jo myöhäistä lentoa kotiin. Puola ja Varsova ovat olleet yllättäviä ja olemme löytäneet paljon kiinnostavia juttuja niin designin, ruuan kuin juomankin parista.   Testattu on niin paikalliset pierongit kuin craft beeritkin ja nyt on vatsa täynnä, puna poskilla ja mieli iloinen.

Ennen varsinaisia Varsovapostauksia saatte kuvia mekosta, jossa luulin kulkevani täällä Itä/keski-Euroopan "keväässä". Ivana Helsingin Peppi-mekko on loistava reissuvaate, sillä se ei paljon ruttuunnu laukussa ja ei paljasta, vaikka kantaja olisikin syönyt kolme lämmintä ruokaa illan aikana. Valitettavasti vain ilmat eivät olleet Pepin tyyppiset sitten yhtään ja jouduin kaupungilla liikkuessa yhdistämään mekkoon lisäkerroksina collegepaidan ja legginssit. 

Mulle tulee tästä mekosta melko slaavilaiset fiilikset ja mietin alkuun näytänkö tässä samalta, mitä varsovalaiset mummot. Mutta Varsova ja sen katutyyli on yllättänyt mut melkoisesti. Odotin, että täällä olisi todella laitettuja korkkarinaisia kaupunki täynnä, mutta varsovalaiset pukeutuvat kyllä yllättävän hillitysti ja unisex-henkisesti. Kaduilta ei ole tullut bongattua mitään katumuodin edelläkävijöitä, mutta toisaalta myös se Venäjältä tuttu turkistyyli on puuttunut lähes kokonaan. Omaan silmääni puolalainen tyyli on niin tavallista, että se on tylsää eikä täältä paljon tyylillistä inspiraatiota revitä. Mutta sehän ei haittaa ollenkaan, pääasia kun on että kaupunki itsessään tarjoaa mielenkiintoisia elämyksiä ja hyvää safkaa. 

Palataan näihin kuitenkin myöhemmin! Mukavaa sunnuntaita :)

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images