Mitä kuuluu tyylillesi, Kaamos?

Moi, muistatteko tätä tyyppiä enää ollenkaan? :D Kaamos on pitänyt viime aikoina hiljaiseloa blogissa, mutta irl ei hiljaisuudesta ...


Moi, muistatteko tätä tyyppiä enää ollenkaan? :D Kaamos on pitänyt viime aikoina hiljaiseloa blogissa, mutta irl ei hiljaisuudesta ole ollut tietoakaan. Monet ovat kaipailleet blogiini lastenvaatejuttuja takaisin ja tässä olisi nyt ihan postaustoive, eli Kaamoksen tyylimieltymyksiä kunnioitettavan 5.5-vuoden ikäisenä!

Mulla on itselläni ollut vähän overdose lapsen pukemiseen ja en ole seuraillut paljoakaan lastenvaatemerkkien uusia tuulia, vaan hankkinut tarpeelliset tavat helposti ja nopeasti, lapsen omia toiveita kuunnellen. En olisi kyllä vielä pari vuotta sitten uskonut, että kiinnostus lapsen tyyliä kohtaan voi tippua niin paljon, että popit ja dropit eivät enää vie tilaa pääkopastani ollenkaan. Sisävaatteista ainoa merkki, johon tällä hetkellä satsaan taitaa olla R-collection ja muuten mennään sillä linjalla, mikä lasta sattuu miellyttämään. Ehkä pitäisi taas vähän aktivoitua näissä vaateasioissa!

Tällä hetkellä, jos oikein tulkitsen, Kaamoksella on meneillään jonkinlainen hevimiesvaihe. Päiväkodissa hän pyörii mielellään löysät colleget jalassa, mutta muuten vaatteiden pitää olla "isojen poikien" vaatteita, eli farkut ja lahkeelliset bokserit. Kuvista ei vaatteissa ole haittaa, etenkin Batman, Lego ja Star Wars-kuvat miellyttävät nyt silmää ja David Bowie paitakin käy, koska siinä on iso salama. Myös housuista löytyy salamaleikkaus, tottakai. 


Hiusten leikkaamisesta ollaan puhuttu aika paljon, sillä Kaamos alkaa itse olemaan tosi tylsistynyt siihen, että häntä puhutellaan tytöksi ja prinsessaksi. Monta kertaa olen ollut sakset kädessä valmiina leikkaamaan tukan lyhyeksi, mutta siinä vaiheessa lapsen suusta on kuulunut "muutin mieleni, ei leikatakaan". Jonkun verran hiuksia on silti tulevaisuudessa leikattava, halusi tai ei, sillä minulta peritty paksu takkuuntuva hiuslaatu ja hiustenhoidon vastaisuus eivät ole hyvä yhdistelmä. Ehkä yritän myydä jonkun surffitukkaidean kesäksi :)

Jos vaatteisiin ei muuten ole tarvinnut nyt satsata, on kenkäpuolelle satsattu senkin edestä. Kävimme tammialen aikaan Minna Parikan myymälässä ihan vain ihastelemassa, mutta sitten hyllystä löytyi ne maailman ihanimmat kultaglitteripupunkorvakengät. Se oli lapselle niin "rakkautta ensi silmäyksellä" hetki, että lopulta totesimme niiden olevan just meidän juttu. Kenkämyyjä totesi, ettei nämä sitten ole mitkään talven ja sadekelin kengät ja nyt kevättä on odotettu todella hartaasti. Monesti kultakengät ovat iltaisin jalassa ihan vaan niiden hienouden vuoksi ja niissä on selkeästi jotain erityistä merkitystä lapselle. No, ovathan ne oikeastaan ensimmäinen "pakko saada" juttu, mitä tyylipuolella on Kaamoksella koskaan ollutkaan. Toivon mukaan seuraava must have olisi vähän edullisempi.


Asia, mikä itseäni on alkanut vähän nolosti kiinnostamaan, on tyylimätsäily lapsen kanssa ja meillä onkin aika monia samanlaisia vaatteita, kuten raitapaitoja, pipoja, kenkiä ja anorakkeja. Tähänkään en olisi uskonut lähteväni mukaan, mutta kun lapsen kasvaessa ne kaikista riemunkirjavimmat printit ovat jääneet pois, on musta oikeastaan tosi kiva pukea meidät samankaltaisiin vaatteisiin. Luulen, että mätsäily kuitenkin loppuu melko nopeasti, kun lapsi huomaa kulkevansa mutsin kanssa samanlaisissa vermeissä :D

Ja kuten kuvista näkyy, nykyään meillä ei harrasteta mitään aurinkoisia ja iloisia kuvia, vaan ollaan mielellään tosi coolisti.  Tai no, sain valita onko hän coolisti vai ninjasti, mutta kuvausteknisistä syistä valitsin cooliuden. 

7 kommenttia

 1. Vitsi miten Kaamos rokkaa kyllä noi Parikat ihan kympillä!! On se cool <3

  VastaaPoista
 2. :D Ihana jätkä! Ja aivan huippu-coolit kengät; mäkin tahtoisin...

  VastaaPoista
 3. Voi Kaamos ❤ Asenne näkyy noissa kuvissa hienosti ja mie oon niin kade Kaamoksen hiuksista ja kengistä!! Ymmärrän hyvin miksi ne oli PAKKO saada 😊

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia. Suloinen lapsi. :)

  VastaaPoista
 5. Pupukengät sopii Kaamokselle kyllä tosi hyvin! Oikein rock'n'roll!

  VastaaPoista
 6. Selvästi tässä 5v ja vähän yli iässä yksilöllinen persoonallisuus alkaa tulemaan esille.
  Näkyy sekä ulkonäössä että vaatemieltymyksissä.

  On pojassa kyllä asennetta ja persoonaa kerrakseen.
  Ehkäpä tulevaisuudessa (piankin) voisi löytyä työhommia lapsivaatemallina?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images