Talvipäivänä Siltasessa

takki: Halti, housut: Levi's, paita: Armorlux, pipo: Finkewear, kengät: Adidas Koittakaa kestää, sillä aion jauhaa vielä pitkään...

takki: Halti, housut: Levi's, paita: Armorlux, pipo: Finkewear, kengät: Adidas

Koittakaa kestää, sillä aion jauhaa vielä pitkään miten siistiä on, kun mulla on ihan oikea toimisto käytössä ja näen halutessani työkavereitani päivittäin. Näin vuoden tauon jälkeen tämä on niin luksusta! Ja toinen luksus on, että työpaikan lähellä on useita hyviä ravintoloita ja voin syödä lounaalla muutakin kuin shish-kebabia, niin hienoa. Tänään siis käytiin syömässä Siltasessa, kuten ehkä otsikosta jo arvasitte.

Mulla kävi tänään pieni vahinko aamulla jumppavaatteita sovitellessa ja (ei en pissannut housuihini) astuin sukillani johonkin märkään kohtaan Stockkan lattialla. Tästä syystä jouduin ottamaan sukat pois jalasta heti aamusta ja tyyli on paljaine nilkkoineen ah, niin nuorekas. Juuri kun kauhistelin paljaissa nilkoissa viipottavia teinejä päädyin itse paljasnilkkaiseksi varhaiskeski-ikäiseksi! 

Mä en varmaan ole blogissa kirjoittanutkaan talvitakistani? Tälle talvelle oli pakko hankkia uusi parkatakki, kun edellisten talvien takit eivät enää istuneet hyvin. Mallailin päälle monenlaista niin metsään kuin kaupunkiinkin sopivaa takkia ja lopulta ostin takin vähän yllättäen Haltin miestenosastolta. Samaa takkia olisi kyllä löytynyt myös naisten mallisena, mutta jotenkin tuo suora malli tuntui silti kivemmalle ja paksu takki on kyllä osottautunut todella lämpimäksi ja hyväksi valinnaksi. Takista kirjoittaminen tuli mieleeni ihan siksi, että aamulla jumppavaatteita metsästäessäni huomasin, että nämä samaiset takit olivat Stockmannin Haltiosastolla -60% alennuksessa, eli jos talvitakkia mielitte niin hyvällä alella nyt lähtee. Stockkalla taisi olla kaikki aletuotteet nyt -60% muutenkin, olisi voinut tsekata kyllä samalla alesukkaosaston, niin paljon nuo paljaat nilkat nolottaa :)

Mutta onneksi tänään on saunapäivä ja pääsen lämmittämään kroppaani löylyihin. Oikeastaan tälle illalle voisi tehdä kunnon jalkahoidon ja vaikka lakata kynnetkin keskiviikon kunniaksi. 

2 kommenttia

  1. Ah, kateellinen on sulle työtilasta! Mä päätin myös alkaa nyt kattelee, mjenee hjermot täällä himassa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän!!! Tiedäthän sen mushroomingsivun mistä löytyy hyvin työtiloja?

      Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images