Silkkiä, denimiä ja maailman paras kahvitermos

paitamekko: Marimekko, farkut: Levi's, kengät: Dr. Martens, reppu: Fjällräven (saatu Sissos-kaupasta ) Tänään oli päivä, jo...


paitamekko: Marimekko, farkut: Levi's, kengät: Dr. Martens, reppu: Fjällräven (saatu Sissos-kaupasta)

Tänään oli päivä, jota olin odottanut PITKÄÄN. Saatiin nimittäin viimein yhteinen toimisto työpaikkani toimistokissoille, mikä tarkoittaa niinkin mahtavaa asiaa, kuin livekontaktia työkavereiden kanssa. Tämä ei ole vielä loppusijoituspaikkamme, sillä tuleva pitempiaikainen toimisto on remppavaiheessa ja muutamme kevään korvalla ihan pelkästään Ipanaiselle suunniteltuun toimistoon uuden myymälän yhteyteen. Tähän saakka kuitenkin vedän kärrynpyöriä ihan siitä ilosta, että en työskentele kotona tai hälyisessä kahvilassa! 

Uuden toimiston kunniaksi kaivoin naftaliinista kesällä hankkimani Marimekon silkkimekon, jota olen urheasti hillonnut vaatekaapissa. Koska silkki on arkaa ja mähän sotkisin sen kuitenkin... nyt päätin, että parin sadan paitamekkoa ei oikeasti enää voi pantata enempää, vaan sille on löydyttävä käyttöpäiviä, silläkin uhalla että kaadan siihen kahvit ja kuorrutan kauluksen puuterilla.

Kuten olen aiemmin sanonut, rakastan tuota Marimekon Piccolo-kuosia ja silkkihän on aivan ihana materiaali päällä näin talvella, sillä ohuudestaan huolimatta materiaali lämmittää päällä. Paitamekko sopisi itselleni myös tosiaan mekkona pidettäväksi ja taisi olla niin myös Marimekon tuotekuvassa mallilla päällä, mutta tänään puin alle kuitenkin farkut. Leviksen Mile High Super Skinny Jeansit ovat muuten aivan huiput: vyötärö on tosi korkea ja housut pysyvät muhkean pepun puuttumisesta huolimatta päällä. Olin jotenkin unohtanut koko merkkifarkkuasian ja siirtynyt mutsiuduttuani ketjuliikkeiden lörpsähtäviin denimeihin, mutta pakko se on vain todeta että onhan näillä ihan valtava ero joihinkin Lindexin pöksyihin verrattuna. Taidan jatkossa pitäytyä Leviksessä ihan siksi, ettei vuoden aikana tarvi hankkia useita pillejä vain sen takia, että housut menettävät muotonsa.


Jotta tämä toimiston kaupungistuminen ei tarkoittaisi ihan joka päiväisiä Mokon aamulatteja hankin duunista uuden termosmukin aamusumpeilleni. Helpottaa myös aamuja, kun keitän kahvit kotona, mutta herään sen myötä vasta metrossa (enkä siis noteeraa Kaamoksen aamuheittäytymisiä niin tarkasti). Klean Kanteenin termosmukit tulivat Ipanaiseen myyntiin muutama viikko sitten, kun muutama työntekijämme oli niihin hurahtanut ja nyt meillä taitaa koko jengillä olla samat mukit. Eikä kyllä syyttä, tämä termos pitää kuumat juomat kuumina pitkään ja on niin luotettava, että sen voi huoletta heittää reppuun läppärin ja kameran kanssa ilman pelkoa vuotamisesta. Lämmin suositus kaikille työmatkailijoille!

Näihin kuviin ja tunnelmiin, ihanaa viikon alkua kaikille!

3 kommenttia

  1. Mitä?! Kahvitermos, josta mä en ole kuullut! :D

    VastaaPoista
  2. Onpa hyvännäköinen asukokonaisuus. :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva päivän asu, olisin aivan valmis kopioimaan suorilta omaan vaatekaappiini :) Upeaa päivää sinulle!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images