Rentona Kalliomuijana tässä vain

Kaivelin uuden vuoden aatolta muutaman asukuvan tänne blogiini ihan vain lohduttamaan itseäni, ettei aina ole näin kylmä mitä nyt...Kaivelin uuden vuoden aatolta muutaman asukuvan tänne blogiini ihan vain lohduttamaan itseäni, ettei aina ole näin kylmä mitä nyt on! Ja toinen syy on tottakai se, että tykkään noista vaatteistani paljon! Tähän postaukseen ajattelin eritellä miksi näissä vaatteissa on hyvä olla.

Lumoan Inari-paita (plussakokoja ei jostain syystä löydy verkkokaupasta mutta saa tilaamalla meilin kautta) on tehty paksusta collegeneuloksesta ja on siksi isosta etupitsistä huolimatta rento ja sopii hyvin arkeen. Saatan nykyään pitää näistä parista omistamastani Lumoan-collegesta jopa enemmän kuin mekoista, sillä näistä saa rakennettua rennomman kokonaisuuden.


Vero Modan korkeavyötäröiset farkut ovat olleet melkoinen yllätys. Olen taistellut sopivien farkkujen löytymisen kanssa vuosia, kun kaikki tuntuu löystyvän ja tipahtavan polviin heti. Kun kroppa on perinteinen omppukroppa, ei matalat tai normivyötäröiset farkut toimi siksi, että vyötärön ollessa sopiva roikkuu peppuosasto jo valmiiksi. Nyt kun keksin hankkia ne kaupan korkeimmat farkut pystynkin ottamaan pepusta sopivan mallin ja vatsan alamakkarat pitävät huolta ettei vyötärökaitale tipahda liian alas :D Näissä farkuissa kokoni on muuten L, eli kannattaa kokeilla normaalia pienempää kokoa.

- Vihreä Bomber tuo kyllä mieleen Simo Vaatehuoneelta hei-mainokset, mutta on tosi kiva extrakerros näin talvella. Tämä bomber lähti mukaan Bikbokista, taisi olla muuten ensimmäinen kerta kun kävin koko liikkeessä joskus alkutalvesta.

- Asuun täysin sopimattomat, mutta ah, niin ihanat Merrell Eagle retro-vaelluslenkkarit sain keväällä Merrelliltä. Olen varmaan sanonutkin, mutta Merrellin kengät ovat ihan lemppareitani, koska niillä on tosi hyvä kävellä. Näissä kengissä viehättää tottakai tuo vanha tuttu malli, sekä ihanat värit. Se, mikä nyt ei viehätä on nuo paljaat nilkat, mutta viime viikolla pystyi vielä laittamaan lyhyet sukat jalkaan, nyt ei missään tapauksessa.

Voi vitsi, että muuten tykkäänkin näistä kuteista paljon. Mikään ei ole mukavampaa kuin pukeutua tarpeeksi rennosti!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images