Ehana - That Sockstore

Löysin tänään Facebookista Naisyrittäjien ryhmästä jotain niin kivaa, että on ihan pakko jakaa se täälläkin! Jos olette kaltaisiani ja tykkä...

Löysin tänään Facebookista Naisyrittäjien ryhmästä jotain niin kivaa, että on ihan pakko jakaa se täälläkin! Jos olette kaltaisiani ja tykkäätte piristää aamujanne valitsemalla juuri ne siihen hetkeen soveltuvat sukat, tämä kauppa on myös teille omiaan! Ehana - That sockstore on juuri perustettu laadukkaisiin, hulvattomiin, erilaisiin ja Suomessa harvinaisiin sukkiin erikoistunut verkkokauppa. Melko pähkähullu idea erikoistua pelkkiin sukkiin, mutta samalla niin hauska!

Ehanassa on tällä hetkellä melko suppea merkkivalikoima, mutta toisaalta jos laatu ja tuotteen ulkonäkö on hyvä, mieluummin vähän ja parempaa kuin paljon ja bulkkia. Merkkejä ovat tällä hetkellä Sock It To Me, Wowen Pear, BlueQ ja Socksmith eli se Suomessa tunnetuin "hauskojen sukkien merkki" HappySocks loistaa poissaolollaan, ja ihan hyvä että loistaa, sillä niitähän saa muualtakin! Lemppareita löytyi heti paljon, arvaatteko mikä sukkamalli erityisesti puhuttelee allekirjoittanutta?

No kiinnostavimmat ovat Fuck this shit-sukat tietenkin :D Myös nuo Patience. Yeah. NO-sukat kieltämättä sopisivat hyvin aamuihini, jolloin lapsen vaatteisiin saaminen tuottaa tuskaa - eli siis päivittäin. Keskiviikkona avatussa Ehanan verkkokaupassa on tammikuun loppuun saakka ilmainen postitus, joten muutamat statement-sukat pitää ehdottomasti laittaa tilaukseen.

Ja jos toivoa saa, niin näiden hassujen ja hauskojen sukkien lisäksi olisi kiva saada tarjontaan myös Henrik Vibskovin designsukat, joita taitaa saada helpoiten tällä hetkellä Tallinnasta.

Kannattaa laittaa Ehanan Instagramtili seurantaan jos hauskat sukat kiinnostavat! Vaikka juuri eilen kirjoitin poistaneeni monia Instatilejä seurannasta, tuntui tämän kaupan Instagram kiinnostavalta ihan siksi, että sukkamalleja on varmasti tulossa paljon lisää ja haluan piristää omaa päivääni niiden kuvilla.

1 kommenttia

  1. Näin nää samat FB:saa ja JUST NUO FICK THIS SHIT SUKAT - PARHAAT!

    Siis HappySockseja oli joku aika sitten Cittarissa. Erikoista.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images