Joulun punaa huulille!

Heippa pitkästä aikaa ja hyvää joulua! Tässä taisikin vierähtää koko bloggaushistoriani pisin postaustauko, mutta kuten Instagrami...


Heippa pitkästä aikaa ja hyvää joulua! Tässä taisikin vierähtää koko bloggaushistoriani pisin postaustauko, mutta kuten Instagramissa mua seuraavat tietää, hengissä ollaan vaikka blogiin ei sisältöä ole tuotettukaan hetkeen. 

Postaustauon aikana joulukin saapui kuin yllättäen, ja vaikka ei ole mikään jouluihminen, olen tänä vuonna fiilistellyt joulua jotenkin melko paljon. Yksi parhaimmista jouluhömpötyksistä on ollut etsiä paras joulunpunainen huulipuna, mitä Helsingistä löytyy ja mielestäni löysin kyllä voittajan. Harmi vain, että mistään 100% luonnontuotteesta ei ole kysymys, mutta huulipunissa sävy, tuntuma, kiilto ja  pysyvyys ovat niin tärkeitä juttuja, etten halua tehdä kompromisseja.

Oman joulupunani piti siis olla se kaikista klassisin kirkas "Marilyn-punainen", ei liian paksu, ehdottomasti kunnolla kiiltävä ja tuntumaltaan kevyt, mutta hyvin pigmenttinen. Vietin melko pitkän tovin kierrellen huulipunahyllyjä, kunnes Sokoksen Urban Decayn osastolla tärppäsi ja Sheer-sarjan Sheer f-Bomb. Mielestäni tässä punassa osui kaikki kohdalleen ja parasta tietenkin, että sävy sopi hyvin tuohon Saiturin pörssin bling bling-tonttulakkiin ;)

Täydellisen joulupunan myötä toivottelen hyvää joulua kaikille ja palataan asiaan mahdollisimman pian!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images