Verkkosukat ja lenkkarit

mekko: Mark & Spencer, rotsi: Junarose (saatu), koru: Uhana Design, lenkkarit: Adidas Muistan kymmenen vuoden takaa erään ta...

mekko: Mark & Spencer, rotsi: Junarose (saatu), koru: Uhana Design, lenkkarit: Adidas

Muistan kymmenen vuoden takaa erään tapahtuman, jossa olin töissä. Oli festarilava, Lauri Tähkä ja bikerrotsiin pukeutuneita kolmivitosia naisia posket punaisena eturivissä joraamassa. Silloin päätin, että en ikinä ikinä aio pukeutua yli kolmekymppisenä mihinkään muka-nuorekkaisiin rotseihin, enkä ainakaan tanssi julkisesti ikinä.

Mun on pakko myöntää, ettei tuollaiset vannomiset ole toimineet mulla ikinä. Meillähän ei ja minähän en ovat juuri niitä riskialttiita aloituksia, että ne eivät yleensä ikinä pidä paikkaansa ja niinpä mäkin kaivoin Junarosen sampleista muutama vuosi sitten löytämäni rotsin taas päälleni todeten, no  hitto miksei.

Näillä kuteilla mentiin viikonloppuna Helsingissä hotellilomalla ja hihittelinkin, että ainakaan ei yhdistelyssä ole säästelty, vai mitä olette mieltä verkkosukista ja lenkkareista :D Totuus yhdistelmästä on kyllä vähemmän harkittu, mustat sukkikseni jäivät vahingossa kotiin ja päädyin siis vähän vahingossa käyttämään verkkosukkiksia koko viikonlopun, niin kaupungilla, vapaaottelumatsissa kuin Kalliossa baarissa. Viimeiseen ne ehkä jopa sopivat. Mutta eihän tämä niin vakavaa ole.

Hauskaa maanantaita!

4 kommenttia

 1. Kokonaisuus ei ainakaan mun silmiä särje! :D

  VastaaPoista
 2. Hieno koko asu :) Minusta kaikki saa pukeutua siihen mistä itse tykkää.. Minullakin on nahkarotsi vaikka olen jo yli neljäkymmentä :)

  VastaaPoista
 3. Nykyään on mukavaa, kun voi yhdistellä vaatteita miten tahtoo.
  Se, mikä tuntuu itsestä mukavalta on ihan ok. Joka paikassa ja joka lähtöön.
  Upeeta kerrassaan tällainen vapaa suuntaus.

  VastaaPoista
 4. Hei täähän on tosi hyvä kokonaisuus. Tykkään!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images