VAI-KO pipot päähän (sis. alennuskoodin!)

  Kuulin jo viime talvena upeita merinovillapipoja valmistavan suomalaisen VAI-KOn suunnitelmista lanseerata oma pipom...


 Kuulin jo viime talvena upeita merinovillapipoja valmistavan suomalaisen VAI-KOn suunnitelmista lanseerata oma pipomallisto myös lapsille, ja komppasin asiaa täysillä. Merinovilla on ehdoton suosikkimatskuni syksyisin ja talvisin ja VAI-KO:n pipojen hyviksi puoliksi lasketaan myös se, että heidän merinonsa ei kutita herkkääkään päätä, mutta aikuisten koot olivat viime talvena vähän liian reiluja pieneen päähän. Tälle syksylle asia kuitenkin korjaantui ja saimme kuukausi takaperin lähetyksen, josta löytyi pipot sekä äidille että lapselle. Se oli menoa se.

Olen käyttänyt omaa valkoista Timberjack Beanietani päivittäin ja saman mallinen oranssi lasten pipo on sekin löytänyt innokkaan käyttäjän. Sen lisäksi, että pipot ovat mitä parhaimmat päähineet syksyyn villan ollessa kylmällä lämmin, mutta lämpimällä ei liian kuuma, samistelu oman pikkumetsurin kanssa on vaan tosi ihanaa.

Koska pipoista on tullut jo nyt paljon kauniita kommentteja, pyysin VAI-KO:n Marialta pienen alekoodin myös teille muille, joiden päät kaipaavat lämmikettä. Koodilla OIMUTSIMUTSI10 saat 10% alennuksen VAI-KO:n pipoista, niin aikuisten kuin lastenkin :) Koodi on voimassa sunnuntaihin 9.9.2016 saakka.

2 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images