Hotellilomalla I love me-messuilla

Kukapa nyt kieltäytyisi hotellilomasta? En ainakaan minä. Mutta kun hotelli sijaitsisikin keskellä messukeskusta, jossa on I love me-messuj...

Kukapa nyt kieltäytyisi hotellilomasta? En ainakaan minä. Mutta kun hotelli sijaitsisikin keskellä messukeskusta, jossa on I love me-messujen rakennus käynnissä yötä päivää ja hotellihuone olisi rakennettu konttiin, olisitko silti mukana? Minä, Veera, Maiju ja Tiia otimme haasteen vastaan ja yövyimme siellä, missä kukaan muu ei ollut vielä yöpynyt (muuta kuin yötyöläisenä ja työn touhussa) eli Messukeskuksessa keskellä messutohinaa.

Yön tarjosi meille Sokos Hotel Presidentti, joka on juuri nyt kerros kerrokselta uusimassa sisustustaan Ivana Helsingin suunnitelmien mukaan. Viidestä kerrosdesignista kaksi, Satumetsä ja Hiljaisuus oli mukana myös I love me-messuilla ja me Veeran kanssa kerroksien nimikkobloggaajien roolissa mukana menossa yhteensä 24 tunnin ajan. Tässä pieni kertomus siitä, miten hotellilomamme onnistui.


En väitä etteikö yö Messukeskuksessa olisi jännittänyt jo itsessään aika lailla, mutta toinen jännä juttu oli se, että jaoin huoneeni Veera Bianca-blogin matkabloggaaja Veeran kanssa ja emme oikeastaan entuudestaan tunteneet toisiamme ollenkaan. Kun Tiia ja Maiju valtasivat Satumetsän, me Veeran kanssa päädyimme Hiljaisuuteen purkamaan kamojamme ja huomasimme onneksi heti tulevamme oikein hyvin juttuun. Veera ryhtyi heti somettamaan ja minä pakkosyöttämään ulkomailla seikkailevalle Veeralle Vain elämää 2016 biisilistaa Spotifysta. Välillä söimme iltapalaa, kävimme pesemässä meikit pois (Messukeskuksen yleisö wc:ssä) ja rupattelimme niitä näitä pyjamissa ja söimme raakasuklaata. Perus hotellielämää siis, jos ei huomioida sitä, että ympärillämme pestiin isoilla työkoneilla lattiaa, teipattiin mattoja, ajettiin nosturilla eikä Messukeskuksen kirkasta valaistusta sammutettu muiden töiden takia koko yönä. Ja koska konttihotellimme etuseinä oli lasinen, emme kuitenkaan voineet hetkeksikään unohtaa hotellilomamme erikoista vivahdetta.

Nukkumaan meneminen oli kieltämättä melkoinen operaatio, sillä väsystä huolimatta uni ei meinannut ensin tulla silmään unimaskista ja korvatulpista huolimatta. Juuri nukahtamispisteessä Veera päätti vielä lähteä käymään vessassa ja liikettä havaitessani olin nopeasti ylhäällä, sillä epäilin huoneessamme olevan klovni moottorisahan kanssa :D Uni kuitenkin otti jossain vaiheessa vallan, mutta herätyksen ollessa seitsemältä aamulla en kyllä ollut pirteimmilläni, vaan suunnittelin jääväni koko messupäiväksi nukkumaan hotellikonttiin. 


Aamu alkoi kuitenkin kivasti, kun sain meikattua väsyn merkit piiloon ja käytyä mukavaa lapin murretta juttelevien kampaajien hellässä hiushuollossa heti aamusta Finonen osastolla. Kärsivällinen kampaajani Auli ei ollut helposti säikäytettävissä, vaikka messujen ensimmäinen asiakas olikin massiivisen takkupörrön omistaja elikkä minä. Niin vaan saatiin tukkaan kikkarat ja minä Presidentin osastolle emännöimään aamupalaa, jonne olin kutsunut muutamia tuttuja bloggaajia tutustumaan osastoomme. Harmi, etteivät kaikki kutsuvieraat päässeet mutta onneksi edes muutama! 

Loppupäivä menikin Sokos Hotel Presidentin osastolla messuvieraiden kanssa jutellessa ja uusia huoneita ihastellessa. Noin kun huoneet olivat ihan vierekkäin herätti niiden erilainen fiilis paljon keskustelua aikaiseksi ja selkeästi tällaisille erilaisille hotellidesigneille on tilausta ja moni tuntui arvostavan erityisesti sitä suomalaista vivahdetta, mikä näissä kaikissa Ivana Helsingin suunnittelemissa huoneissa on. Huomasin myös itsestäni, että kun aihe on itselle mieleen, voisin rupatella vaikka monta päivää ihmisten kanssa messuilla asioista, tässä tapauksessa siis näistä ylihienoista huoneista joita fanitan ihan kympillä.


Kiitos siis kaikille tämän elämyksen takaa löytyville tahoille eli Sokos Hotel Presidentille huoneista, Changelle yövaatteista sekä Fazerille mahtavista ilta- ja aamupaloista! Myös Finonen Aulille iso high five tukkani kesyttämisestä!

Ja vaikka me ei ehkä Veeran kanssa ihan heti haluta lähteä uudelleen Messukeskuksen kirkasvalolamppujen alle yöksi, yhteinen hotelliloma Presidentissä on jo suunnitelmissa :) Kunhan tuo matkailuhullu ensin palaisi takaisin Suomeen!


4 kommenttia

 1. Oli ihan mahtava yö meillä. <3 Ensi vuonna uudelleen. Mielestä on jo unohtunut, ettei nukuttu lainkaan. Muiskuja. <3

  VastaaPoista
 2. Saako Changesta tosiaan kampetta isonpaankin kokoon?
  Minä kun olen sieltä käynyt liivejä ostamassa, niin ei tahdo löytyä ei. Ja siis rintavarustusta ei löydy kummoisesti, mutta kaikkea muuta elämän aikana hankittua makkaraa ja muhkuraa kyllä..
  Olen jotenkin luullut että kauniit naiselliset yövaatteet yms on vain laihoille malleille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin noissa ohutta trikoota olevissa vaatteissa oli kokoja xl saakka, mulla on päällä kokoa L.

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images