Lumoanin uusi plussamekko on lakan värinen!

Iloisia uutisia jälleen kerran kurvikkaille mekkotytöille ja pitsimekkonaisille. Kuten jo useampana keväänä ja syksynä, on tässäkin välikau...

Iloisia uutisia jälleen kerran kurvikkaille mekkotytöille ja pitsimekkonaisille. Kuten jo useampana keväänä ja syksynä, on tässäkin välikaudessa ihanaa olla mekkotyttö, kun sopivia mekkoja vaan tuntuu tipahtelevan suomalaisilta merkeiltä kuin sieniä sateella. Ja mikäpä sitä pitsimekkoja poimiessa!

Lumoan yllätti tänä syksynä ihanan syksyisellä lakka värillä. Ei ehkä se elsamaisin valinta, mutta onneksi merkin plussamallin ominaisuudessa sain mekon kokeiluun ennen kuvauksia ja päällehän se jäi moneksi päiväksi perätysten. Ja kun kuitenkin kiinnostaa, niin tämä päällä näkyvä mekko on kokoa 46, mutta plussapuolelta löytyy kyllä kokoja 52 saakka ihan joka mallista, kunhan eivät ole loppuunmyytyjä.


Alan olemaan jo niin lumoutettu, että aina kun tarvitsen vaatetta, jossa pitää tuntua olo omalta, itsevarmalta ja kauniilta, luotan Lumoan-vaatteisiin. Lumoanin mekot ja paidat ovat etenkin suosikkejani, sillä niissä yhdistyy rento trikoo ja puuvillaneulos kauniiseen tyttömäiseen pitsiin. Olo ei ole kankaan puolesta liian laitettu, mutta pitsikaulukset tekevät fiiliksestä kuitenkin huolitellun ja ah niin naisellisen. Ja kuten huomata saattaa, vaikka mekko on näyttävä, juhlavuutta voi aina taittaa vaikkapa yhdistämällä siihen tennarit.

Nämä kuvat on otettu eilen torstaina ja tänään perjantaina Messukeskuksesta, jossa olin vaatimattomat 24 tuntia putkeen poistumatta koko rakennuksesta. Kyseessä oli tietenkin I love me-messut, joista kerron taatusti myöhemmin lisää. Jos olette menossa messuille, niin käykäähän tutustumassa myös Lumoanin osastoon 6g141. Plussakokojen 46-52 mekoista myynnissä oli ainakin tämä lakan värinen Aava plus, sekä musta Aura plus. Muut koothan merkillä on XS-XL, joten jokainen varmasti löytää ainakin koon puolesta omansa!

Mitä muuten tykkäätte uudesta väristä? Mä oon ihan, että voiko tää oikeasti sopia mulle, sillä en omista juuri yhtään oranssia vaatekappaletta. Mutta ainakin tämän päivän kehujen ja ostopaikkakyselyjen perusteella mekko toimi, sain jopa yhden spontaanin halauksen messujen aikana kauniin mekon vuoksi :)

2 kommenttia

 1. Sinun aina yhtä aurinkoinen hymysi saa vaatteen kuin vaatteen näyttämään positiiviselta ja kauniilta.
  Lakan väri on syksyisen piristävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän vaatteet aina paremmilta näyttää kun vähän hymyilee :)

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images