Pöhinää Itä-Helsingin kaduilla

Viime lauantai oli jopa meidän perheen mittakaavassa vähän outo. Mulla kun on ollut aina tapana ajatella, että lapsen kanssa voi te...Viime lauantai oli jopa meidän perheen mittakaavassa vähän outo. Mulla kun on ollut aina tapana ajatella, että lapsen kanssa voi tehdä oikeastaan mitä tahansa, mutta enpä olisi uskonut löytäväni itseäni Kaamoksen kanssa Paperi T:n keikalta Itä-Helsingin kulttuurikeskus Stoasta. Juttu meni kuitenkin niin, että mulla oli kaksi vaparia keikalle, mutta ei lapsenvahtia käytettävänä. Paperi T:tä ollaan kuunneltu aika paljon kotona lapsenkin kanssa, joten koska kyseessä oli ikärajaton keikka, päädyin ottamaan lapsen mukaan. Keikkaseuraksemme mukaan lähti kuitenkin Anna-Maria, joten ihan kaksin emme iltaa viettäneet. 

Keikka meni tosi hyvin sekä Paperi T:n että Kaamoksen osalta. Ikärajattomalla keikalla välispiikit eivät olleet sieltä pahimmasta päästä ja sanathan Kaamokselle olikin tuttuja, joten en voi edes syyttää illan artistia kirosanojen opettamisesta, toisin kuin monet Sanni-fanien äidit ;)

Keikan jälkeen oli muutenkin vähän epätodellinen olo, sillä kävelimme kaatosateessa Itiksen uuteen Fafa'siin syömään falafelejä. Eihän mun tarvi lähteä enää ikinä keskustaan hoin ääneen, sillä nyt kun Stoassa voi käydä katsomassa hyviä keikkoja ja Itiksessä syömässä muutakin kuin aasialaisissa, ollaan menty niin oikeaan suuntaan.


Ihan pelkkään Itä-Helsinkiin emme ole kuitenkaan jämähtäneet, vaan näpytän tätä pikapostausta Tallinkin M/s Starilta matkalla Tallinnaan.  Luvassa on pari yötä kylpylähotellissa sekä pitkästä aikaa kaupunkihengailua lapsen kanssa. Mukana on myös kaverini Jaakko, jota lainatakseni leikimme täällä ydinperhettä :D

Viimeisimmästä perhelomasta Tallinnaan onkin aikaa, joten jos teillä on tarjota hyviä ravintolavinkkejä ja muista ideoita Tallinnassa hengailuun, kaikki otetaan ilolla vastaan!

2 kommenttia

  1. Hei, en ole lukenut blogiasi aiemmin, mutta satuin juuri tulemaan perhelomalta Tallinnassa, joten pakko heti kommentoida. Tallinnassa on nykyään tosi paljon kivoja ravintoloita, mutta harmillisen moneen tarvitsee pöytävarauksen varsinkin ilta-aikaan. Suosittelisin Telliskivessä sijaitsevaa ravintolaa F-hoone, sinne mahtuu, on mukavan boheemi, hinta-laatusuhde kohdallaan ja on kasvis- ja lihavaihtoehtoja hyvin. Suhtautuvat myös lapsiin oikein mukavasti. Telliskiven alue on muutenkin näkemisen arvoinen, jos ei ole vielä tuttu. Alueella on hylättyjäkin rakennuksia, mutta on ilta-aikaankin täysin turvallista aluetta kävellä. Ei ole kaukana vanhasta kaupungista.

    VastaaPoista
  2. Meidän perhe tykkää syödä Patricksissa. Vaimitensekirjoitetaan. Edullista ja hyvää, mahtuu hyvin eikä hienostella.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images