Kaamoksen ja Elsan Tallinna-staili

Elsa: paita: Pull And Bear, housut: Gina Trickot, pipo: Pull And Bear, maiharit: Dr Martens, kassi: Melli Eco Design (saatu) Kaamos...


Elsa: paita: Pull And Bear, housut: Gina Trickot, pipo: Pull And Bear, maiharit: Dr Martens, kassi: Melli Eco Design (saatu)
Kaamos: housut: Marimekko, huppari: Papu, kengät: Adidas, lippis: Atomirotta


Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, olemme olleen Kaamoksen kanssa pienellä Tallinnan reissulla ja palasimme tänään muutaman hyvin nukutun hotelliyön jälkeen takaisin Helsinkiin. Matkakuvia ja juttuja on siis tulossa kivalta pikku piipahdukseltamme myöhemmin, mutta nyt vain nopeat terveiset asukuvien merkeissä.

Sää suosi reissuamme ja syksystä huolimatta pärjäsimme suurimman osan ajasta ilman päällysvaatteita pelkillä paidoilla ja housuilla. Mä olen viihtynyt viime ajat pillifarkuissa, joten päätin olla rehaamatta koko mekkovarastoani mukanani Tallinnaan ja menin reissun casuaalisti pilleissä ja maihareissa. Alkumatkasta päällä ollut Lumoanin paita sotkeutui kahvilla käydessä sen verran, että nappasin Rotermannin Pull and Bearista löysän raitatunikan matkavaatetukseksi. Olen vannonut, etten enää sekoa noihin isoihin muodottomiin trikookaapuihin, mutta minkäs teet kun ovat niin mukavia ja helppoja päällä!

Kaamos meni reissun vaatteissa, jotka sattuivat pakatessa ensimmäisenä käteen. Päällä oli perjantaina Marimekon outletista löytyneet housut sekä Papun muutaman vuoden takaisen malliston huppari. Päässä tottakai Atomirotan lippis, sillä kyllähän lempibändiä pitää kannattaa myös matkoilla :D

Tunnistaako kukaan muuten mestaa, missä kuvat on otettu? Pienenä vihjeenä annan, että hankimme samasta paikasta nuo käsissämme näkyvät leikkitatuoinnit ja söimme yhdessä kivassa ravintolassa, jossa aika moni muukin suomalainen tuntuu nykyään vierailevan. Siitä ja muutamasta muustakin Tallinna-jutusta lisää pian!

2 kommenttia

  1. Ihania nuo ovet teidän takana! Ja lörttötunikat on just parhaita matkavaatteita. :)

    VastaaPoista
  2. Nii! Piti vielä sanoa, että näytät todella kauniilta ja onnelliselta!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images