Mutsilook Design Marketilta

Minä: takki: Lindex, mekko: Kude Design (saatu) kengät: Dr Martens, kassi: Marimekko (saatu), huivi: Balmuir, korvikset: Poola Kataryna ...

Minä: takki: Lindex, mekko: Kude Design (saatu) kengät: Dr Martens, kassi: Marimekko (saatu), huivi: Balmuir, korvikset: Poola Kataryna
Kaamos: takki: Reima, ruutupaita: H&M, housut: H&M, kengät: Adidas, lippis: Atomirotta

Käviköhän kukaan muu eilen Helsinki Design Weekin järkkäämässä Design Marketissa Kaapelitehtaalla? Heh, tää oli vähän retorinen kysymys, sillä tuntui että siellä oli koko Helsinki sulloutuneena muutamaan halliin ja loput pihalle falafel-jonoon. Ja missä muut siellä mekin.

Designlöytöjä tuli hankittua pyöreä nolla, sillä paikka oli tosiaan niin pakattu täyteen että kiersimme jonossa läpi ihmismeren pysähtymättä oikeastaan yhdellekään myyntipöydälle pidemmäksi aikaa ja läksimme sitten suosiolla Hakaniemeen Ondaan kahville. Ei vain jaksanut sitä tungosta.

Saatiin kuitenkin asukuvat napattua ennen poistumistamme ja pitkästä aikaa mukana on myös lapsityyliä. Tässä ollaan kyllä meidän tyylin ytimessä, sillä sekoitettuna on niin suomalaisia merkkejä kuin isojen ketjujen vaatteita. Vaikka tottakai tykkään suomalaisista merkeistä, tyylillisesti tykkään yhdistellä vaatteita niin, ettei lopputulos ole liian merkkiperseilyä. Ennen etenkin lapsi pukeutui paljon kirppisvaatteisiin, mutta 5-vuotiaat pojat taitavat kuluttaa vaatteensa niin loppuun, ettei hyviä löytöjä ole viime aikoina tullut vastaan. Siksi siirryinkin etenkin farkkuostoksissa ketjuliikkeisiin, joista hankin kerralla pari kokoa liian isot farkut ja toivon niiden kestävän niin kauan kun jalkaan mahtuvat. Käytän itsekin ihan perus ketjuliikkeiden pillifarkkuja, koska en ole löytänyt mitään fiksumpaakaan valintaa oman peppuni kokoisena enkä jaksa kulkea legginsseissä koko ajan.

Design-teemaan liittyen tuli nyt mieleeni, että Itiksessä avautui 2.9. Nordic Designers Pop up ja mikäli esimerkiksi asussani näkyneet merkit kuten Kude ja Poola Kataryna kiinnostaa, kannattaa poiketa paikan päällä. Pop up on Itiksessä 15.9. saakka ja valikoimaa löytyi moneen makuun naisille ja miehille.

ps. Alkaako tuo Marimekon logokassi olemaan jo vähän nähty?

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images