Melli + Raikastamo = bileet

Bileet ovat aina hyvä idea. Varsinkin, jos luvassa on hyvää ruokaa ja juomaa sekä tutustumista uusiin tyyppeihin. S...Bileet ovat aina hyvä idea. Varsinkin, jos luvassa on hyvää ruokaa ja juomaa sekä tutustumista uusiin tyyppeihin. Siksi suuntasimme arjen alkajaisiksi maanantaina Lasten Pr:n järkkäämiin syyskemuihin, joita Riikka tuttuun tapaan emännöi. 

Bileiden päätarkoitus oli esitellä perhebloggaajille ja muille asianosaisille Melli EcoDesignin ja Raikastamon luomu-uutuuksia ja tämähän kävi loistavasti, koska tykkään kummastakin merkistä paljon. Raikastamo on hoitanut hienosti pillimehuhyllyihin tuotteita, joissa ei ole kuin marjojen ja hedelmien omaa sokeria, eikä lisättyä makeutusta ollenkaan. Koska en itse ole ollut koskaan mehun lipittäjä, on meillä jo pitkään ne lapsen muutamat viikottaiset mehut juotu Raikastamon purkista, sillä isompi purkki jäisi jääkaappiin vaan vanhenemaan. Omaan makuun sopivatkin paremmin nuo uudet limsat eli Bitter lemon ja Greippi, joista saisi oivan pohjan vaikka ginijuomille aikuisten juhliin.

Mellin uudesta mallistosta blogissa olikin hetki sitten juttua ja edelleenkin sulkakuosi rokkaa lujaa. Kaamos oli juhlissa ihanan täpinöissään, kun huomasi eräällä naisella samanlaiset vihreät sulkaleggarit mitä hänellä itselläänkin on. Nainen oli Mellin omistaja ja suunnittelija Marika, joka oli tullut Jyväskylästä bileisiin esittelemään uutta Suomessa ommeltua Melli-mallistoaan.

Marikan kanssa olikin mukava rupatella, sillä sain samalla kerrottua ensimmäiset fiilikset ja kritiikitkin uudesta mallistosta. Monestihan me bloggaajat toimimme myös lukijoidemme äänitorvina yrityksiin päin ja suomalaisten yritysten kanssa on hedelmällistä työskennellä, koska usein siinä auttaa sekä asiakasta että yrittäjää samalla. Illan jutuissa puhuimme mm. uudesta aikuisten mekkomallista ja sen mitoituksesta (pyysin lisää isoja kokoja) sekä jo olemassa olevien mallien kehittämisestä. Ainakin Kaamoksella Mellin legginssit jäävät aika matalalle eikä muutama lisäsentti tekisi huonoa ollenkaan. Suunniteltiin, että testataan jossain vaiheessa pidempivyötäröistä housumallia, jos se toimisi paremmin ja pääsisi ehkä tuotantoonkin.

Oma bilemekkoni on muuten Vietto-merkiltä ja pellavamekko on myös Suomessa ommeltu. Mutta tähän mekkoon palataan myöhemmin omassa postauksessa!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images