Hän on täällä taas!

"Ai säkin oot elossa" totesi Riikka tänään, kun vastasi päivällä puhelimeensa. "Juu, täällä ollaan". Ja täällä tosiaan ...

"Ai säkin oot elossa" totesi Riikka tänään, kun vastasi päivällä puhelimeensa. "Juu, täällä ollaan". Ja täällä tosiaan ollaan, bloginkin puolella. Päätin antaa itselleni pienen blogiloman, sillä sellaista ei juurikaan ole tullut harrastettua ja viikko on kyllä tehnyt hyvää. Tosin toinenkaan viikko ei olisi mahdoton idea, mutta toisaalta kaipaan kyllä jo säännöllistä kirjoitusrytmiä viikon tauon jälkeen. Ja Kaamos on niin tottunut nukahtamaan näppäimistön näpytykseen, joten ihan hyvä jatkaa taas bloggailua :)

Yllättävän paljon blogittomaan viikkoon onkin mahtunut, muutamia juttuja mainitakseni pyörähdin torstaina Tallinnassa Tallinn Design Festivalin kutsumana ja heti perään perjantaina kävin tsekkaamassa Nicole Willisin ja Jimi Tenorin Cola&Jimmu kokoonpanoa Stoassa. Jossain välissä lähti myös hiuksista lähes 10cm kuivia latvoja ja muutaman bissenkin ehdin nauttimaan, kun lapsi viiletti mökillä isän ja mummon kanssa.


takki: R-collection, mekko: Ivana Helsinki, kengät: Superga, kassi: Marimekko (saatu) huivi, R/H


Tallinnan reissulle lähdettiin torstaina jo 7.30 Tallinkin laivalla, joka tarkoitti hyvin aikaista herätystä. Hieman kiristi päätä, kun ymmärsin, että kesä oli jo sen verran syksyn puolella, että jouduin kaivamaan villajakun ja huivin lämmikkeeksi. Ei sillä etteikö syksy juuri pukeutumisen takia miellyttäisi, mutta syksyn tuleminen enteilee aina pimeyttä, jota en odota sitten ollenkaan. Viime syksy ja talvi oli väsymyksen osalta hyvin raskaita ja vaikka nyt olo on kaikin tavoin energisempi, sitä pimeässä rämpimistä vaan ei pysty odottamaan kuin kauhulla. 

Toisaalta pieni piipahdus Tallinnassa teki kyllä terää ja vaikka mitään lomailua en ehtinytkään harjoittaa, alkoi muutaman yön Viron reissu kutkuttamaan mielessä. Me emme ole Kaamoksen kanssa käyneet kaksin tänä kesänä missään pidemmällä reissulla ja senpä vuoksi joku pieni äiti-lapsi irtiotto voisikin toimia: vähän lillumista uima-altaalla, enemmän hyvää ruokaa ja sopivasti unta sekä paljon yhdessäoloa. 

Nyt kuitenkin nukkumaan tuonne meritähteni viereen! 

1 kommenttia

  1. Onko vaatteet tallinnassa (selvästi) halvempia kuin Helsingissä?
    Jos on, niin mitä vaatteita erikoisesti kannattaisi ostaa tallinnasta?

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images