Häälooks @ Iitti

Kesä on mennyt mieletöntä vauhtia ja ainakin blogi on saanut kokea pienen vauhdin himmaamisen kesän aikana. Nämäkin kuvat o...Kesä on mennyt mieletöntä vauhtia ja ainakin blogi on saanut kokea pienen vauhdin himmaamisen kesän aikana. Nämäkin kuvat olisin voinut julkaista jo viikko sitten, mutta tässä nämä nyt viimein ovat. 

Bloggaajakollegasta vuosien varrella ystäväksi muuttuneen Camillan häät olivat yksi kesän odotetuimmista jutuista. Isot luomupuuvillapyyhkeet odottelivat kaapissa jo keväästä lahjaksi käärimistä ja odotimme Kaamoksen kanssa kumpikin innolla hääpäivää, sillä kummallekin löytyi häistä ystäviä, joita ei ihan joka päivä näe.

Seuraintalolla vietetyissä maalaishäissä on ihanaa, että sinne ei tarvitse miettiä pukuetikettiä ihan niin perusteellisesti. Sen tietää että lapset juoksentelevat kuitenkin pihalla ja itse saa juosta perässä, täytekakkua tippuu mekkoon kaikilla ja muutenkin fiilis on rento ja hauska. Siksi myöskään hääasumme eivät olleet sieltä virallisimmasta päästä. Minulla oli päälläni second handina ostettu Ivana Helsingin sydänmekko ja puukengät, Kaamoksella taas Marimekon Jokapoikapaita, kirppislöytöjä sekin.

Lapsen juhlavaatetus aiheutti mulle kyllä pienen kriisin, sillä meillä ei ollut yksiäkään fiksuja juhlakenkiä sopivassa koossa. Mietin pitkään käynkö hankkimassa jotkut juhlakengät ja suorat housut Kaamokselle, mutta totesin ettei niitä käytettäisi häiden jälkeen ikinä, joten siistit farkut ja uudet tennarit saivat riittää. Tiedän, että jotkut siellä ruudun takana kauhistuvat tällaisesta rennosta häävaatelinjasta, mutta koska tiesin häiden olevan rennot ja hääparin näköiset, en kantanut alipukeutumisesta suurtakaan huolta.

Camillan upeasta hääpuvusta voitte lukea lisää Veeran blogista, sillä toinen perheblogiaikojeni alusta asti mukana kulkenut tyyppi, Veera, oli ommellut puvun mm. Camillan äidin vanhasta hääpuvusta. On muuten aika mieletöntä, kuinka me silloiset odotus/vauvabloggaajat pidetään vieläkin tiiviisti yhteyttä ja nettikaveruus on muuttunut ystävyydeksi, jossa ommellaan hääpukuja, toimitaan kissavahteina ja valitettavasti myös tuetaan ystävää syöpäpoliklinikalla niinä kaikista vaikeimpina aikoina. 

Onnea vielä kerran Camilla!

4 kommenttia

 1. Hei, ensi perjantaina 19.8. klo 17 alkaen Roihuvuoren Kirsikkapuistossa on sinua ehkä kiinnostava koko perheen tapahtuma eli aurinkoivoimalla pyörivät festarit: https://www.facebook.com/events/1782375855373312/
  Esiintymässä Benjamin Oroza, Nadeesha, Otherhood ja Coffee At My Place.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olisi kiinnostanutkin! Kaamos on nyt kuitenkin mökillä ja mulla on pidempi työpäivä, niin eihän me ehditä tuonne :(

   Poista
 2. Jotenkin ihan hassua selittää ihmisille, että joo, me tutustuttiin netissä, ja ollaan kyllä ihan oikeita ystäviä, vaikka nähdään harvemmin. :D Ihana kun pääsit häihinkin paikalle, syöpis alkaa olla jo niin nähty..

  Kiitos muru, seuraavat treffit Rovaniemellä? ;)

  VastaaPoista
 3. Kaamoksella on tosi söpö juhla-asu! Lapsilla saa todellakin olla rennompaa, tennareissa meidänkin lapset ovat juhlineet. Kunhan on ehjät ja siistit. :D Sitä paitsi tennarit näyttää mun mielestä lapsilla tyylikkäämmiltä kuin ns. juhlakengät. Minusta ne on vähä hassun näköisiä pienissä jaloissa. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images