Kaupunkityttö vaellusvermeissä

paita: Adidas by Rita Ora, hame: Lindex, korvikset ja kassi: MoiMoi Accessories (saatu), kengät: Keen Uneek (saatu) Milloinkahan...

paita: Adidas by Rita Ora, hame: Lindex, korvikset ja kassi: MoiMoi Accessories (saatu), kengät: Keen Uneek (saatu)

Milloinkahan viimeksi olen käyttänyt korkkareita? Siitä on aikaa. Maltillisilla 5cm puukenkäkoroilla olen jonkun verran kävellyt, mutta yleensä pidän kyllä tennareita parhaina kenkinä - asuun kuin asuun. Onneksi kesä tuo tennaritytölle uusia ulottuvuuksia, kun voi käppäillä myös sandaaleilla. Birkenstockien lisäksi tähän kesään ovat kuuluneet Keeniltä saadut Uneek-sandut, jotka ovat enemmänkin retkeilykäyttöön kuin kaupunkikäyttöön suunnitellut. Sandaalit ovat supermukavan tuntoiset ja ne on punottu paracord-narusta. Kevyesti oudon näköiset, mutta juuri siksi hauskat. 

Tykkään muutenkin yhdistelmistä, jossa kaikki ei ole ihan samasta puusta veistetty. Keenien kanssa voi hyvin käyttää hametta ja tuo Adidas by Rita Oran t-paita on vaan niin hauska, perusteeppari urheilullisella logolla, mutta logon kuosi onkin otettu kimonokankaasta.

Keenin sandaalit ovat muuten nyt puoleen hintaan Partioaitassa, joten jos etsinnässä on todella hyvät sandaalit, näille iso suositus.

Ja loppuun pieni muistutus: Televisio Lifestyle Storen arvonta päättyy tänään. Kipin kapin osallistumaan!

1 kommenttia

  1. Ton mustan hameen kanssa vois sopia ilmava tunika tai lyhyt hamonen, vaikka se, minkä kanssa oli ne pinkit korvikset. Kaikki olis sävy sävyyn kenkiä myöten.
    Noin muuten vaan tuli mieleen.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images