Kesän eka Ihana Kahvila iltapäivä

Tiedättehän Ihana Kahvilan ? Tuo värikäs konttikahvila on ollut jo monen vuoden ajan yksi lempipaikoistani Hels...Tiedättehän Ihana Kahvilan? Tuo värikäs konttikahvila on ollut jo monen vuoden ajan yksi lempipaikoistani Helsingissä kesäisin, mutta aika harvoin sinne valitettavasti tulee mentyä. Syykin on selvä, Ihana kahvila sijaitsee Sompasaaressa, Helsingin mittakaavassa melko kaukana julkisista liikenneyhteyksistä ja muutenkin sinne pitää mennä ihan asiakseen, vahingossa poikkeaminen on melko mahdotonta.

Sain tänään valmiiksi Ipanaisen sivuille artikkelin Helsingin halvoista huveista ja inspiroiduttuani itsestäni lähdettiin tottakai kahvittelemaan Ihanaan. Ihana itsessään ei ehkä ole se halvin kahvila, mutta kun kahvit saa juoda pehmeisiin säkkeihin nojaten tai vaikka riippukeinussa maaten ja yhtä Helsingin kauneinta näkymää ihastellen, ei neljän euron latte niin paha hinta ole. Aikaa kun Ihanassa hurahtaa usein useampi tunti.

Lapsille Ihana Kahvilasta löytyy myös hiekkalaatikko leikkikaluineen, jätskiä ja jännä ympäristö kaikella tapaa. Ja mikä hauskinta, kahvila tuntuu viehättävän myös lukijoitani, sillä tällä kertaa törmäsin lapsen kanssa pyöräretkellä olleeseen lukijaanikin kahvin merkeissä. Pari seuraamme liittynyttä pikkupoikaa myös totesi, että tällä kahvilalla on kyllä juuri oikea nimi. Niin totta.

Jos viikonloppuna on tylsää, kannattaa ottaa pyörä alle tai vaikka kurvata autolla Ihanaan. Erityismainintana paikan Snickers-raakakakku on kyllä testaamisen arvoinen!

1 kommenttia

  1. Muutama vuosi sitten käväissyt kerran. Oli sinne aikamoinen kävely.
    Eikö nyt pääsisi Mustikkamaalta uutta kävelysiltaa pitkin? Kävely olisi miellyttävämpi kuin metrolta käsin. Luulisin ainakin niin.
    Hieno paikka muuten.

    Mikä ihmeen iso ruoppausalus näkyy kuvissa?

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images