Kesäalen Dr Hauschka meikkilöydöt

Oletteko ehtineet käymään alennusmyynneissä? Mä en oikeastaan edes muistanut koko alesesonkia, vaikka kaikkien kauppojen ikkunat ovat vi...


Oletteko ehtineet käymään alennusmyynneissä? Mä en oikeastaan edes muistanut koko alesesonkia, vaikka kaikkien kauppojen ikkunat ovat viime viikot huutaneet tarjoustuotteita. Eilen kuitenkin päädyin täsmäostoksille kaupungille, kun piti löytää yksinkertainen hame paitojen kaveriksi. Sen etsiminen olikin ihan oma urakkansa, joka päätyi onnellisesti 7 euron sijoitukseen Itiksen Lindexin -70% tangolta. Mutta koska kyseessä on nyt vain musta hame, en sitä ala erikseen kuvien kanssa hehkuttamaan. (Vaikka tässä kuumuudessa onkin nyt kiva, että löytyy yksi musta lyhyt alaosa farkkushortsien lisäksi)

Mutta näistä Dr Hauschkan kesän 2016 sesonkimeikeistä ajattelin kyllä vinkata, sillä nämä oli itselleni löytö vailla vertaa. Kävin ihan alkukeväästä Dr Hauschkan kesämeikkien lanseerauksessa ja ihastuin näihin tämän kesän meikkeihin tosi paljon ja tilaisuudesta saatu kolmen sävyn luomiväri onkin ollut ihan ässä tuote koko kesän. Tasapainottavan puuterin ja poskipunan kanssa olen jahkaillut ja jahkaillut, sillä periaatteessa multa löytyisi saman asian ajavat jutut, tosin muutaman vuoden vanhana ja nuhjuisena versiona. Olen kävellyt varmasti 20 kertaa Sokoksen meikkiosaston poikki ja vimein eilen lykästi. Kaikki Dr Hauschkan kesämeikit oli laitettu -50% alennukseen ja nappasin nämä tottakai mukaani. Nettikaupastakin näyttää tuo puuteri vielä löytyvän täältä.


Puuteri näyttää ehkä hieman contouring-paletilta, mutta ei oikeastaan ole sitä. Mitään mullistavia valoja ja varjoja tällä ei saa aikaan, mutta se kyllä kiinnittää meikin hyvin ja vähentää ihon kiiltämistä. Sävyt ovat yhteen sekoitettuna enemmänkin läpikuultavia ja tuote on tarkoitettu kaikille ihon sävyille. Jos muistan oikein, tämä oli toivetuote, jota Dr Hauschkan meikkaajat ovat toivoneet palaavaksi valikoimiin, vanha tuttu ehkä siis jollekin jo?

Poskipuna taas juuri oikeaa luottosävyä minun kalpeille kasvoilleni, tuo mukavasti ruusuisuutta ja punaa poskiin, mutta ei ole liian tyrkky tai näyttävä. Tällaista sävyä käytän oikeastaan 99% kun meikkaan ja vuoden takainen Boho-hankintani alkoikin jo vetelemään viimeisiä - täsmäostos siis.


Luonnonkosmetiikassa on kyllä tosi harvinaista, että alennukset ovat näinkin suuret ja yleensä tarjoustuotteista ei koskaan löydy mitään omia must have-hankintoja. Kannattaakin siis käydä tsekkaamassa Sokos, jonka alepöydässä ei näköjään prosenteilla kitsastella.

4 kommenttia

  1. Anttilassahan nyt olis kai kaikenlaista tarjolla.

    VastaaPoista
  2. Harmittaa, etten ehtinyt mennä itse ostamaan noita aletuotteita. :( Mulla ei oo juuri kokemusta Hausckan meikeistä, mutta olen nyt toukokuusta asti siirtynyt käyttämään sen ihonhoitotuotteita: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/08/dr-hausckan-perustuotteet-akneiholle.html

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images