Alppipuiston kesässä

Kun ilmeisesti koko muu blogiporukka suuntasi kulkunsa tänä viikonloppuna Ruisrockiin, päätettiin mekin Anna-Marian kanssa k...


Kun ilmeisesti koko muu blogiporukka suuntasi kulkunsa tänä viikonloppuna Ruisrockiin, päätettiin mekin Anna-Marian kanssa korkata festarikausi. Turkuun matkustamisen sijaan nappasimme Hakaniemestä sporan ja köröttelimme Alppipuistoon.

Alppipuisto kannattaa pitää mielessä, jos etsii rentoa meininkiä ja hyvää musiikkia, sillä siellä järjestetään monet hyvät bileet heinäkuun aikana. Eilen vuorossa oli Elephantasy - Funky Family Picnic mikä oli sadekuuroista huolimatta tosi kiva tapahtuma.

Päälläni oli Ivana Helsingin muutaman vuoden takaisesta This Is For You Gram-mallistosta mekko, jonka kuosit ovat saaneet inspiraationsa kantrilaulaja Gram Parsonsin vaatetuksesta ja etenkin Nudie-suiteista eli puvuista isoilla värikkäillä kuvioilla. Mekko on ollut nyt vähän aikaa käyttämättä kun olen viihtynyt vähän hillityimmissä väreissä, mutta kesäfestareille mekko on mitä parhain. Muutenkin vihreästä väristä tuntuu saavan kesällä iloa ja energiaa.

Seuraavat festarin Alppipuistossa:

LA 23.7. Stupidon Indie Picnic
SU 24.7. Puistokarkelot '16
LA 30.7. Alppimuisto 2016 - Free Open Air
SU 31.7. Pax-Festivaali

kuvat: Anna-Maria/ Secret Wardrobe

1 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images