Ahvenia Aurinkolahdesta

Yksi ihanimmista asioista 5-vuotiaan kanssa on, että tämän ikäisen kanssa voi jo tehdä kaikenlaista eikä lapsen kanssa oleminen...


Yksi ihanimmista asioista 5-vuotiaan kanssa on, että tämän ikäisen kanssa voi jo tehdä kaikenlaista eikä lapsen kanssa oleminen ole pelkästään lapsen roudaamista paikasta toiseen. Lapsesta on seuramieheksi ja lapsen kautta oppii uusia asioita, lapsi innostaa ja lasta voi innostaa.

En ole ennen äitiyttä ollut mikään kalastaja, mutta niin vaan lapsi on oppinut isänsä avustuksella virvelöimään ja tykkää kalastaa paljon. Meillä kaupungissa ei kuitenkaan ole ollut kalastusvälineitä, mutta lupasin hankkia edes yhden ongen, jotta päästään välillä onkimaan naapurin kissalle ahvenia. 

Kun Kaamos tuli pari päivää sitten takaisin mökiltä, oli hänen mukaansa tarttunut oikea kalastusvälinesetti ja siksi onkiminen pyöri kovasti mielessä. Kävin hakemassa XXL:n lyhyimmän teleskooppivarren ja niin vaan pääsimme onkimaan Vuosaaren Aurinkolahteen.

Ja ahvenia tuli! Yritin jopa kaupata kaloja heti tuoreeltaan Instagramin kautta vuosaarelaisille, mutta kun sopivaa ottajaa ei löytynyt, laitoimme kalat jääkaappiin ja herättelimme aamulla naapurin kisun kalasaaliillamme. Itse en ole niin hyvä kalakokki, että olisin noista alkanut ruokaa laittamaan, mutta pitäisi kyllä sekin taito harjoitella. 

En tiedä kumpi oli enemmän innoissaan helsinkiläisestä kalasaaliistamme, mutta hoimme kumpikin että "ei voi olla totta" kun ahvenia sai lopulta vain nostaa Aurinkolahden kanavasta. Ahti oli selkeästi puolellamme ekalla Vuosaaren kalareissullamme!

1 kommenttia

  1. No mutta, kalakeitto tuoreista ahvenista! Se ei ole vaikea kokkaus.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images