Uudet Lumoanin vaatteet nyt verkkokaupassa

Tää on jo vähän vitsi, kuinka innoissaan olen nyt uusista Lumoan-kuvista . Vaatteet ovat ihania, mutta jotenkin se, että itse onnistuu näytt...

Tää on jo vähän vitsi, kuinka innoissaan olen nyt uusista Lumoan-kuvista. Vaatteet ovat ihania, mutta jotenkin se, että itse onnistuu näyttämään noin kivalle kuvissa on tosi voimaannuttavaa. Tiedättekö, kun arjessa olo on lähinnä samanlainen mitä pöytärätillä, niin onhan se melkoista, että ammattilaisen kuvaamana ja ihan itse huulipunaa lisäämällä tulos on noinkin freesi!


Kuvat otettiin tuossa hmmm...kaksi viikkoa sitten Konepajan Brunossa ja kuvaajana toimi Annika Liinanki, joka on ottanut monet muutkin Lumoanin kuvat. Mulle kuvaus Annikan kanssa oli ensimmäinen laatuaan ja voi vitsi kuinka kivaa oli. Kivuutta ehkä lisäsi vielä se, että mulla oli loppuillasta tiedossa deitit kivan olosen tyypin kanssa, joten pieni jännitys ehkä lisäsi kuvien onnistumista :D 

Yllä olevissa kuvissa olevat tuotteet ovat siis Lumoanin plussamallistoa legginssejä ja jakkua lukuunottamatta. XL kokoiset leggarit ovat kuitenkin n. 46-48 kokoiselle hyvät ja XL-XXL kokoinen jakku vastannee samaa kokoa. Yllä olevissa kuvissa on siis vain uudet plus-vaatteet, mutta samalla kun kuvasimme, otimme kuvan myös viime syksyisestä Aura-mekosta ja verkkokaupasta löytyy myös muita edellisten mallistojen plussamekkoja.

Näiden kuvien myötä verkkokauppaan ilmestyi myös uusia kuvia ja vaatteita perusmitoituksella, joten kannattaa käydä kurkkaamassa. Etenkin tuo laventelin sininen paita on vienyt sydämeni, samoin Aaria-mekkoa on tullut käytettyä viime aikoina paljon. Ihania myös päällä!

2 kommenttia

  1. Ennen kuin luin tekstiä katsoin kuvat ja mietin ensimmäisenä, että näytätpä kyllä kauniilta! Kiva, että ajattelet itsekin niin. Lumoanin vaatteetkin ovat aivan ihania ja olen haaveillutkin,että kun rahatilanne joskus on parempi, tilaan itselleni jonkun ihanan mekon.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images