Risteily, jossa ei tekeminen loppunut

Juhannusterveisiä Hämeenlinnasta, mutta ei tällä kertaa kuvien muodossa :) Kirjoittelen täältä Mehukekkerit-blogin Veeran keittiönpöydän ä...

Juhannusterveisiä Hämeenlinnasta, mutta ei tällä kertaa kuvien muodossa :) Kirjoittelen täältä Mehukekkerit-blogin Veeran keittiönpöydän äärestä, kun lähdimme Kaamoksen kanssa heille juhannuksen ajan kissavahdeiksi. Juhannuskuvat saavat kuitenkin odottaa kotiin, sillä löysin arkistoista viime viikolla julkaisematta jääneitä laivakuvia, jotka pääsevät nyt ensin blogiin. Tämä ihan siksi, että juhannukseltahan alkavat monilla lomat ja mulla on hyvä lomavinkki perheille, jossa on n. päiväkoti-ikäisiä lapsia ja suunnitelmat vielä auki.

Pääsimme viime viikolla pienelle testimatkalle uudistuneelle Viking Line Amorellalle. Laivallahan me olemme käyneet aika monta kertaa, mutta nyt taisi olla Kaamokselle se kaikista mieluisin reissu, sillä mukana oli paljon kavereita sekä juuri sopivaa tekemistä. Jos Kaamokselta kysytään, mitkä ovat hänen lempijuttujaan sekä LEGOt että bOblesit tulevat varmasti mainittua ensimmäisten joukossa. Siksi olikin ihan huippua, että Viking Amorellalla on nyt ihan oma leikkihuone, josta löytyy nämä kummatkin lempparit yhdessä.


Laiva starttaa matkansa heti aamulla Turun satamasta ja monien muiden teemaleikkihuoneiden tapaan bOblesin ja LEGOn huone on avoinna kaikille halukkaille koko päivän. Poikkeuksen muihin huoneisiin tekee bOblesin omat ohjatut leikkituokiot eli Tumbling Timet, joita järjestetään neljä kertaa päivässä. Tumbling Timessa meillä oli ohjaajana ihan huippu työtekijä, joka osasi innostaa sekä lapsia että aikuisia ja kertoi samalla paljon lapsen fysiologisesta kehityksesta, jonka tueksi tanskalaiset bOblesit onkin kehitetty.

Pieni vinkki Amorellalle menijöille: kun osallistutte bOblesin Tumbling Timeen, saatte samalla tarjouskupongin, jolla voi hankkia bOblesin ja Legon leikkipaketin hintaan 29 euroa. Setti sisältää tasapainoa kehittävän tipu-bOblesin (vai onko se kana?) sekä LEGO Duplo paketin, eli on tosi  edullinen tapa tutustua bObleseihin myös kotona sekä tietenkin viihtyä hytissä leikkien :)Aika laivalla meni tosi nopeasti, tosin olin kyllä ihan puhki kun leikkimahdollisuuksia oli nyt niin paljon ja pallomeren lisäksi Amorellalta löytyi tosi paljon kaikkea muutakin. Mutta se on jännä, miten lapsen ilo ja into tarttuu ja sitä jaksaa itsekin innostua touhuamaan tuntikausia vaikka vähän väsyssä. Pakko silti myöntää, että jossain vaiheessa huoltovastuu Kaamoksesta siirtyi muutamaksi tunniksi seurueen muille aikuisille ja mä kävin nukkumassa pienet päiväunet ennen iltapeuhuja.

bOblesin ja LEGOn leikkihuone on Viking Amorellalla kesälomakauden 2016 15.8. saakka.

Risteilyllä käyty kutsusta :)

2 kommenttia

 1. Legojen suosio vaan jatkuu ja jatkuu..
  Siinä on ollut onnistunut lelukeksintö. Kukahan kerää voitot. Älysiköhän alkuperäinen suunnittelija patentoida keksintönsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LEGOllahan on edelleenkin pääkonttori Tanskassa Billundissa, samassa kaupungissa missä se on keksitty. Jos muistan oikein, keksijän sukulaiset vetää edelleenkin siellä välillä museokierroksia, tosin mikään pieni perheyrityshän LEGO ei enää ole :)

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images