Vappukynnet ja bisset

Huh, vappu yllätti mut tänä vuonna tosi kovaa. En voi vieläkään uskoa, että huomenna on jo toukokuun ensimmäinen päivä. Istun tällä...Huh, vappu yllätti mut tänä vuonna tosi kovaa. En voi vieläkään uskoa, että huomenna on jo toukokuun ensimmäinen päivä. Istun tällä hetkellä koneella vasta lakatut kynnet hohtaen ja kaljaa juoden, vaikka mun pitäisi olla jo menossa Mimmin luo kovaa kyytiä.

Oikeasti olen kyllä juhlapyhävihaaja, joka jättää vaput ja juhannukset ja muut juhlimatta. Mutta tänä vuonna Mimmi sai mut houkuteltua uuteen kotiinsa. Aluksi olin, etten missään tapauksessa halua tulla koska en ole yhtään bilettäjätyyppiä ja ahdistun monesti tilanteissa, jossa pitää olla hauskaa. Mutta kun mulle alleviivattiin, että kyseessä ei ole bileet ja kyseessä ei ole hauskanpito (?!) ja saan halutessani juoda vaikka glögiä ja lukkiutua yksin vessaan, lupauduin mukaan. 

Tämä tulee monelle yllätyksenä, että vaikka olen sosiaalinen luonne, niin karttelen kaikkia bileitä ja gaaloja kuin ruttoa, sillä sosiaalinen minglailu ei kuulu lempiharrastuksiini sitten ollenkaan. 

No mutta, viime viikko oli melko sosiaalinen pressipäiväsuman takia ja ehkä tämä yksi sosiaalinen ei-vappubile sopii viikon lopetukseksi hyvin, varsinkin kun lapsi on isän kanssa viettämässä vappua muualla. Orly antoi mulle viime viikolla muutaman todella pysyvän ja valossa kovettuvan Orly Epix-lakan vappua varten, joten pistin sitten kynnet uusiksi ja avasin bissen. Nyt vaan yökamat ja piilarinesteet kasaan ja kohti Veikkolaa!

Mukavaa vappua!

1 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images