Norppalive

Joskus yksinkertaiset asiat ovat parhaita. Tästä hyvä esimerkki on WWF:n norppalive . Mikäpä olisi parempi tapa muistuttaa saimaannorpa...


Joskus yksinkertaiset asiat ovat parhaita. Tästä hyvä esimerkki on WWF:n norppalive. Mikäpä olisi parempi tapa muistuttaa saimaannorpan uhanalaisuudesta kuin välittää 24/7 livekuvaa kalliolta, jossa saimaannoppa tykkää viettää aikaansa? 

Kaamoshan on saimaannorppafani henkeen ja vereen. Olen saanut etsiä viimeisimmän vuoden aikana kaiken mahdollisen tiedon saimaannorpista, lukemaan Saippa saimaannorppaa useammin kuin Hesaria sekä leikkimään lähes joka ilta saimaannorppaäitiä peiton alla. Tai siis ei peiton, vaan lumikinoksen alla lumipesässä tietenkin. Olemme tietenkin myös norppakummeja ja tunnemme jokaisen Youtubesta löytyvän saimaannorppavideon. Nyt voimme katsella saimaannorppaa toukokuun ajan vaikka yötä päivää niin halutessamme. Ja sitä ollaan tehtykin! Vaikka WWF toteaa, että maltti on valttia ja norppaa ei aina videolla näy, on se kyllä köllötellyt kiitettävästi linssin edessä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Välillä norppa käy pulahtamassa veteen, mutta ei ole kauaa pois vaan seuraavalla kerralla näkyy varmasti. Tälläkin hetkellä saimaannorppa pyllistelee ilta-auringossa Saimaan kalliolla ja samalla myös olohuoneessamme!


Norppalive on kyllä koukuttavuudessaan Netflixin luokkaa, mutta ei maksa katsojalle mitään. Siksi suosittelenkin, että nappaatte maksukanavat kevään kunniaksi kuukauden tauolle ja käytätte rahat saimaannorpan suojeluun. Hyvän ohjelman kaipuussa siirrytte tietenkin norppaliveen!

Ja hei, nyt sitä norppaa kutittaa ja se raapii mahaansa!

1 kommenttia

  1. Hyvä idea tämä norppakanava.

    Samalla idealla voisi asentaa kameran aina kuukaudeksi johonkin luontoon.

    Metsässähän on jo valmiina maanomistajien ja metsästäjien riistakameroita. Niitä voisi ehkäpä saada käyttöön ilman uusien kameroiden asentelua.

    Luonto - kaikille mielenkiintoista katselua, erityisesti kuitenkin lapsille ja liikuntarajoitteisille ja vanhuksille.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images