Äitienpäivälahja itselle: Pompom by Lillan Helsinki

Koska meitä äitejä on monenlaisia, on myös äitienpäivän vieton suhteen erilaisia suuntauksia. Osa ei juhli ollenkaan, osa odot...


Koska meitä äitejä on monenlaisia, on myös äitienpäivän vieton suhteen erilaisia suuntauksia. Osa ei juhli ollenkaan, osa odottaa täyttä palvelua koko päiväksi perheeltään ja osa juhlii itse itseään. Mulle äitienpäivä ei sinäänsä merkitse paljoakaan, en odota lapselta lahjaa tai korttiakaan, useana vuonna ne onkin jäänyt päiväkotiin viikonlopun yli, kun olemme säätäneen hakuvuorojemme kanssa. Ei ole haitannut ollenkaan ja aina me jotenkin pienesti olemme kuitenkin juhlineet, käyneet syömässä tai muuta sellaista.

Huomasin kuitenkin, että onhan mulla oma äitienpäivätraditio muodostunut vähän salaa, kun olen hankkinut jo kolmena vuonna äitienpäivän kieppeillä itselleni uuden kesäkorun. Edellisinä vuosina olen hankkinut korun matkoilta, mutta tänä vuonna piipahdin jo vähän etukäteen eli tänään Vanhalla Ylioppilastalolla Fashion Stock Saleseissa korukaupoilla Lillan Helsingin Pompom-korusarja mielessäni. Nyt kaikki Lillan Helsingin tuotteet olivat vieläpä 10% alennuksessa.

Olen ihastellut Sari Iso-Sompin koruja jo pitkään ja viimeksi joulun aikaan Nudgessa vieraillessani harkitsin lahjovani itseäni Pompom-sormuksella. Isot sormukset kuitenkin tuntuivat talven hanskakeleillä hieman epäkäytännöllisiltä ja sopivat mielestäni paremmin kesään.  Helsingissä tehdyt sormukset ovat käsityötä, jossa mua viehättää leikkisyys mutta myös tuo oksamainen muoto. Palloista taas tulee mieleen marjat ja rypäleet ja luonnollisuus kiinnostaa myös koruissa paljon. 

Kaamos totesi, että hänen mielestään tarvitsisin sormuksen sijaan Ninjago-legoja lahjaksi. Onneksi olen äitivuosien aikana oppinut, että myös itseen ja omaan koristautumiseen voi panostaa ja arjessa korut ovat parasta piristystä. Omista koruistani lähes kaikki ovat kyllä suomalaista käsityötä, mutta puisia ja siksi hopeinen koru tuntuukin tosi kivalle. En minä mitään hienoja timantteja ja hauraita helmikoruja osaisikaan pitää, mutta kun kokoa ja näköä löytyy, hopea ja ja isot koristepallot sopivat hyvin kuvioon. 

Mutta arvaatteko minkä väriset pompomit sormeani ja korvanlehtiäni koristavat? 

ps. Fashion Stock Salesia vietetään vielä huomenna lauantainakin klo 10-18. Valikoimasta löytyi paljon lempimerkkejäni kuten Ivana Helsinki, R-collection sekä uusi suosikkini Kude Design. Kannattaa poiketa jos Helsingin keskustassa pyöritte!  Samalla kannattaa tsekata toukokuun loppuun saakka avoinna oleva Galleria Esplanadin Nordic Designeräs Pop-up Shop, jossa Lillan Helsinki ja Kude ovat myös mukana.                                                                         

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images