Musavinkkejä vanhalle brittipopparille

Viime viikonloppuna oli Helsingissä aika paljon ohjelmaa, kun oli mm. Korjaamon designmarkkinat, Kumpulan kyläjuhlat sekä Ma...


Viime viikonloppuna oli Helsingissä aika paljon ohjelmaa, kun oli mm. Korjaamon designmarkkinat, Kumpulan kyläjuhlat sekä Maailma kylässä-festivaali. Kumpulan jätin väliin, mutta Maailma kylässä päätyi ohjelmistoon ihan siksi, että siellä soitti Asian Dub Foundation, jonka hyvä keikkafiilis jäi mieleeni... ööh... vuoden 2000 Provinssirockista. 

Hitto. Siis ihan oikeasti voi hemmetin hemmetti, että nykyään tulee löydettyä ihan äärimmäisen vähän kiinnostavia bändejä ja käytyä yhtään missään. Vanhaa musadiggaria ottaa päähän, että se tosiaankin on vuoden 2000 Provinssi, minkä esiintyjäkaartia kuuntelen vieläkin ihan intsinä, mutta tämän vuotisesta kattauksesta en tunne puoliakaan. Mitä tapahtui?

No tapahtui ainakin perheytyminen, hyvin musalehtien näivettyminen, Spotify, cd-soittimen rikki meneminen sekä meikäläisen henkinen ankeutuminen. Tapahtui myös Helsinkiin muutto, musagenren hipsteröityminen ja popin kuolema. Hetkonen, sanoinko sen ääneen? Onko popmusa kuollut? Ainakin Kent soittaa viimeiset Suomen keikkansa lokakuussa ja sen jälkeen on yksi aikakausi ohi. Uusia suosikkeja pitäisi löytää, joten osaisitteko vinkata jotain Curesta, Suedesta, Kentistä ja Morrisseysta diggaavalle nykymusagenren drop outille? Jotain uusia bändejä, joiden riipivään elämäntuskaan voisi samaistua, mutta biisit olisi tehty vuoden 2010 jälkeen?

Nimimerkillä "Epätoivoinen vm. 82"

1 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images