Greenscape Organic: uutta tuoksuvaa luonnonkosmetiikkaa vartalolle

Juuri kun meinasin kirjoittaa, että luonnonkosmetiikkarintamalla ei oikein ole tapahtunut mitään maata mullistavaa, törmään sarjaan jos...


Juuri kun meinasin kirjoittaa, että luonnonkosmetiikkarintamalla ei oikein ole tapahtunut mitään maata mullistavaa, törmään sarjaan josta en ollut koskaan kuullut ja joka vei jalkani alta heti ensi tutustumisella. Nuuhkaus kesällä kauppoihin rantautuvaa Greenscape Organicin tuoteperhettä ja olin myyty: nämä on ihania!

Ja nimenomaan nuuhkaus, sillä tämä sarja on kuin meille tuoksufriikeille tehty. Greenscape Organicilla on vain viittä erilaista tuotetta, mutta tuoksujen mukaan nimettyjä linjoja löytyy neljä. Yhteensä siis 20 erilaista putelia täynnä eteerisiä öljyjä ja luonnollisia raaka-aineita. 

Päätuoksuja sarjassa ovat ovat minttu & bergamontti, greippi & lime, ruusupelargonia sekä laventeli. Päätuoksujen lisäksi tuotteissa on sivutuoksuna monenlaista jännää: ylang ylangia, olibaanihartsia, mustapippuria, fenkolia ja karvasmantelia. Oma lempparini oli tottakai greippiä ja limeä sisältävä terrakotan värinen linja, mutta voisin kuvitella käyttäväni mintuntuoksuista suihkugeeliä aamuisin ja laventelia iltaisin ihan armomaterapeuttisten ominaisuuksien takia. Vain ruusupelargonia sai nyrpistämään nenääni, ei mun juttu sitten ollenkaan.


Mielenkiintoista sarjassa on, ettei tuotteita jaotella ihotyypin mukaisesti vaan nimenomaan tuoksujen mukaan. Toisaalta vartalonhoidossa ihotyypillä ei ole niin suurta merkitystä, mitä herkemmällä kasvoalueella ja on vain ihanaa, että nyt voi valita lempituotteensa käytännössä nenällään. Ja nenä edellä menijällä olikin melkoinen kiire päästä kokeilemaan näitä!

Ensifiilikset testituotteista ovat lupaavat. Mitään ihonhoidollisesti maata mullistavaa ei näissä tuotteissa ole, vaan sarja luottaa perusraaka-aineisiin kuten luomukaritevoihin, luomukookokseen, luomu aloe veraan ja mehiläisvahaan. Tuoksupuolella aromaterapeuttiset raaka-aineet pääsevät kuitenkin oikeuksiinsa ja tuotteita on ihana käyttää. Erityismaininnan saa heti mukavan hienojakoinen mekaaninen vartalokuorinta sekä upeasti ihoon imeytyvä kosteusvoide.  Myös vartalovoiteen koko 275ml on ihan nappivalinta. Ensifiiliksissä ainoan miinusmerkin teki suihkusaippuapullon kovuus, saippua on aika hankala saada pullosta pois ja joko pehmeämpi pullo tai pumpullinen korkki tekisi saippuasta helppokäyttöisemmän. 

Greenscape Organic on sertifioitu COSMOS organic-sertifikaatilla, jossa pakkausmerkintään kuuluu myös tuotteen luonnollisuusasteen ilmoittaminen. Näissä tuotteissa luonnollisuusaste on upeasti yli 98.5 kaikissa tuotteissa ja luomupitoisuuskin 72.64-90.80% tuotteesta riippuen. Greenscape Organicin tuotteet rantautuvat Suomeen heinäkuussa, jolloin niitä myy vain Stockmann. Elokuussa ne kuitenkin leviävät Sokoksen myötä ympäri Suomen.

Olen ihan varma, että näihin tuotteisiin törmätään vielä vuoden vaihteessa vuoden 2016 parhaita kosmetiikkatuotteita muistellessa. Kun törmäätte näihin kesällä, kannattaa tuoksutella!

1 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images