Kalpeana kesäelsana

paita: H&M+, shortsit: Lindex, kengät: Birkenstock, kassi: Asenne Surf, korvikset: MoiMoi Accessories (saatu), kaulakoru: Kude Design...

paita: H&M+, shortsit: Lindex, kengät: Birkenstock, kassi: Asenne Surf, korvikset: MoiMoi Accessories (saatu), kaulakoru: Kude Design (saatu), aurinkolasit: Lindex

Kyllä se niin vaan on, että jalat eivät saa väriä elleivät ne ole näkyvillä! Enhän minä edes rusketu siinä mittakaavassa, että sitä koskaan voisi ruskekseksi sanoa. Vähän väriä tekee kuitenkin hyvää kalpeakoivellekin.

Kävin tänään Anna-Marian luona kyläilemässä ja poimin matkalta mukaan pitsiset pyjamashortsit, jotta olisi edes jotkut lyhyet housut kesäksi. Aluksi mietin, että kyllä näissä aika vahva alusvaateviba on (kas kummaa!), mutta sopivat mielestäni hyvin puuvillaan ja juuttiin. Lyhyethän nuo ovat, mutta tulin tulokseen, että olen nähnyt lyhyempiäkin, antaa mennä.

Ensi viikolla ajattelin aloittaa kyllä kinttujeni pulloruskettamisen, kun muutamia luonnonkosmetiikan itseruskettavia on löytänyt kevään aikana luokseni. Tuntuu, että vaikka miten teen niin tulos on melko laikukas ja siksi kysynkin löytyykö sieltä ruudun takaa samanlaisia kalpeanaamoja, joilla olisi vinkkejä itseruskettavien käyttöön. Etenkin polvien yms kuivempien kohtien tummuus on mulla se ongelma, mistä haluaisin eroon ja muutenkin itseruskettavien jäljen tasaiseksi. Miten on, olisiko neuvoja?

Mukavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia

 1. Ensin kuorinta, sitten sheivaus, sitten kuorinta ja lopuksi armotonta kosteutusta! Ja vähän lisää kosteutusta!

  VastaaPoista
 2. Niin ja sellaisella kuorintarukkasella se levitys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli armoton kosteutus ja sitten se väri? Mulla onneksi on tollanen Eco by Sonyan kuorintakinnas!

   Poista
 3. Hyvillä tuotteilla ei tule laikukasta lopputulosta! Itse vannon vita liberatan nimeen, ja ah kuinka ihanan luonnollinen lopputulos sillä tulee! :) (ja tämä ei ollut maksettu ainos! ;)

  -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no mä sain niitä toissakesänä ja annoin ne pois :D Mut syy oli, et käytän luonnonkosmetiikkaa. Nyt mulla on paria eri merkkiä testissä, pitääpä vaikka huomenna jo aloittaa ruskettaminen :)

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images