Hei tyylikaksonen, kiinnostaako ostaa mun vaatteet?

Yhteistyössä Zadaa ja Suomen Blogimedia  Tässä blogissa on harmiteltu monesti sitä kuinka kirppisinto loppui kuin seinään aloittaessa...


Yhteistyössä Zadaa ja Suomen Blogimedia 

Tässä blogissa on harmiteltu monesti sitä kuinka kirppisinto loppui kuin seinään aloittaessani työt ja en ole järin montaa löytöä viime vuosina tehnyt. Sehän ei johdu siitä, etteikö kirppiksillä olisi tavaraa, vaan siitä etten minä enää ehdi poimimaan parhaita päältä. Aika harvoin löytyy sellaisia just mun näköisiä vaatteita, ainakaan just mun koossa. Viime viikkoinen mekkolöytö olikin iloinen poikkeus.

Suomen Blogimedian blogeissa on jo pitkään kuhistu uudesta Zadaa mobiilisovelluksesta, jossa vaatteet ja asusteet vaihtavat helposti omistajaa ja josta löytyy juuri oikean tyylisiä ja kokoisia juttuja. Kuulosti niin hyvälle jutulle, että kirjauduin itsekin mukaan someseulomaan toisten virtuaalista vaaterekkejä ja kyllä, yksi löytökin on tullut jo tehtyä! Ja mulla on jo seuraajiakin, wow!


Viikonloppuna otin itseäni niskasta kiinni ja lisäsin muutamia omiakin kuteita myyntiin. Ja jos vain satut olemaan suurinpiirtein samaa kokoluokkaa kanssani, lisäämieni vaatteiden pitäisi pärähtää Zadaan ruudulle ihan automaattisesti seuloessasi sinulle sopivaa tarjontaa. Myös samanlainen tyylisilmä riittää, sillä myynnissä on myös asusteita kuten huivi, Cosin kashmirpipo, koru ja Ivana Helsingin ja Marimekon laukut.

Vaatteista heittotuotteena mainitsen viime vuoden Lumoan-merkin pitsisen hameen, joka on valitettavasti mulle vähän pieni enkä siksi ole käyttänyt sitä kuin muutaman kerran. Myös upouudet ja rennot (kuvassa tosin kovin ryppyiset) housut kannattaa tsekata, sillä en osannutkaan yhdistää niitä omaan tyyliini, blaah. Ja lisää myytävää on tulossa muutaman päivän sisällä! Totuuden nimissä paljon sellaista, joka on yllättäen kutistunut vaatekaapissa.Myyjälle ja ostajalle  Zadaa on tehty mahdollisimman helpoksi. Myytävää tavaraa varten myyjän tulee täyttää kaikki lisätietokohdat materiaalista postituskuluihin tai noutopaikkaan saakka, eikä tuote voi lipsahtaa myyntiin huomaamatta liian heppoisilla tiedoilla. Hintaa miettiessä palvelu laskee automaattisesti Zadaan komission sekä myyjälle jäävän osuuden, joka on 80-95% tuotteen myyntihinnasta. Maksan mielelläni Zadaalle pienen komission myynnistä, jolla taataan sovelluksen käytön turvallisuus sekä myyjälle että ostajalle.

Nyt kun monilla nettikirppiksillä vitsauksena on huijaukset, on Zadaan toimintamalli vähintäänkin tervetullut: Ostaessa tuote maksetaan normaaliin tapaan pankkikortilla, jonka jälkeen myyjä saa tiedon ostoksesta. Raha ei kuitenkaan näy myyjän tilillä ennenkuin asiakas on kuitannut tuotteen saaduksi. Itse odottelen juuri asustepakettia Sipoosta ja kunhan se kolahtaa eteisen lattialle, tsekkaan tuotteen kunnon ja näpäytän sitten tuotteen vastaanotetuksi. Vasta sen jälkeen raha vaihtaa lopullisesti omistajaa. Huomattavaa on, että sovellus tarkistaa automaattisesti ostotapahtuman yhteydessä tilin olevan toimiva, eli ostaja ei voi syöttää mitä tahansa numerokoodia palveluun. Itsehän toki testasin vahingossa tätäkin.
 
Valitettavasti vaatepuolelta en ole vielä löytöjä tehnyt, oman kokoiset ja tyyliset tyypit tuntuvat vielä puuttuvan palvelusta. Lataappa sinä siis Zadaa ja tule tutkimaan mun virtuaalinen vaaterekkini, jos vaikka uuden keväthameen löytäisit. Ja jos et ole mun kokoa, voit tsekata palvelun kautta vaikkapa Lähiömutsi-Hannen ja Mamma Rimpuilee-Lauran releet.

Zadaan löydät niin Play-kaupasta kuin App Storestakin ja palveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista.

2 kommenttia

  1. Tää on kyl mainio palvelu - mäkin aloitin toissapäivänä ja jo nyt yksi mekko myyty :-)

    VastaaPoista
  2. Mä niin haluaisin sen lumoan hameen mutta epäröin varmaan niin kauan että joku muu vie sen.. ☺

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images