Pasilasta Kallioon

Jotenkin tuli Mimmi mieleen, kun otatin nopeasti asukuvia Hakaniemessä. "Noni, oon nyt siinä, hymyile vähä, just noin, ih...


Jotenkin tuli Mimmi mieleen, kun otatin nopeasti asukuvia Hakaniemessä. "Noni, oon nyt siinä, hymyile vähä, just noin, ihan hyvä, valmis". Aikaa operaatioon meni minuutti, sekin yläkanttiin. Tällä kertaa ottajana oli Anni.

Tänään oli varmasti aika monella kevättä rinnassa ja minäkin sirkutin kuin pikkulintu auringon ansiosta. Kevättä todellakin on rinnassa ja sen näkee vaatetuksestakin. Hankin hetki sitten Papun syysmalliston mekon, jossa on rintamuksessa havunneulasia ja olen ulkoiluttanut mekkosta paljon. Mukavampaa saa hakea. Tänään mekkoon yhdistyi Adidas Pure Boost X- lenkkarit, jotka ilmestyivät mulle naistenpäivänä tulppaanikimpun kera kotiovelleni. Ovikellon soidessa hypähdin iloissani avaamaan ovea huudahtaen spontaanisti tuntemattomalle lähetille" ai sä toit mulle jätskiä!". "Eiku mulla on nää kengät, juoksulenkkarit. Hyvää naistenpäivää". Ei siis jätskiä minulle :D 

Juoksulenkkarit kuljettivat minut sitten tänään ainakin Pasilaan ja Kallioon ja illalla oli ajatus lähteä uimaankin, mutta pitkästä aikaa ilta yksin... makasin kotiin tultuani sängyssä surffaillen netissä ja katsoen Pirkka-Pekka Peteliuksen satuhetkeä Pikku Kakkosesta. 

Luit oikein. Pirkka-Pekka Peteliusta Pikku Kakkosesta yksin. Loppuun pieni tunnustus: Olen vähän ihastunut PP:aan viimeisen puolen vuoden sisällä. Viimeistään se kalasta tehty solmio linnanjuhlissa ja hopeoiotunut frisyyri saivat mun posket punettumaan. PP:n uudessa tyylissä on jotain samaa mitä Samuli Purton tyylissä, pientä keikarimaisuutta joka pistää polvet tutisemaan. Ja vaikka Pirkka-Pekka ei silli kaulassa Pikku Kakkosessa ollutkaan niin kyllähän sitä ihan mielellään... krhm...kuunteli. Suosittelen siis muillekin näitä satuhetkiä, ihan kulttuurin nimissä.

6 kommenttia

 1. Näyttää myös Mimmin kengiltä!!! ANNA NE MULLE!!!

  Ja nyt tuli ikävä meidän asukuvaushetkiä Hakiksessa! :,(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen et noi on liian pienet sulle! Mut hei, voi olla et mulla on kohta taas työpöytä hagiksessa, tuut sit sinne lohkoille!

   Poista
  2. Mä luulen et noi on liian pienet sulle! Mut hei, voi olla et mulla on kohta taas työpöytä hagiksessa, tuut sit sinne lohkoille!

   Poista
 2. Ihana mekko! Onko noita jossain saatavilla vielä? En löytänyt Papun nettisivuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on Papun Puru. Ainakin Harakanpesäshopissa on yksi, varmasti muualtakin löytyy googlen kautta etsiessä :)

   Poista
 3. Kyllä PPP vois mullekin iltasadun kertoa ihan milloin vaan :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images