Lastentori 5.3.2016. Kampin kauppakeskuksessa

Lastentori taitaa olla monelle jo tuttu juttu? Viime kerralla kun tori järjestettiin, mun piti mennä myymään tapahtumaan kirppisvaattei...


Lastentori taitaa olla monelle jo tuttu juttu? Viime kerralla kun tori järjestettiin, mun piti mennä myymään tapahtumaan kirppisvaatteita ja arvatenkin lapsi sairastui parahiksi. Vaatteet odottavat vieläkin siis viikattuna vaatekaapissamme ja Lastentori on täällä taas. Tällä kertaa en edes ilmottautunut myyjäksi vaan päätin nauttia Lastentorin tunnelmasta ihan vain vieraana ensi lauantaina 5.3. 2016, Kampin kauppakeskuksessa. 

Mukana on tuttuun tapaan bloggaajien kirppispöytiä ja erilaisia perheskenen projekteja lastentarvikeliikkeistä vielä suunnitteluasteella olevaan Oot niin ihana-vauvakirjaan. Ja hei, viime viikolla esittelemäni Pikkurillin käsikirjakin on Kampissa, ei muuta kuin tutustumaan!

Jotta tapahtuma ei unohtuisi, klikkaa itsesi jo nyt Facebook-eventiin niin muistat varmasti tulla paikalle. Viimeksi kuulemma oli niin täyttä, että monet joutuivat jonottamaan pitkään päästäkseen sisään. Tällä kertaa tapahtumapaikka onkin huomattavasti isompi ja helpommalla paikalla.

Itseäni kiinnostaa etenkin bloPPshopin kirppispöytä, sillä he ovat luvanneet tuoda myyntiin lastenvaatteita kokoon 134cm saakka. Tämä on harvinaista herkkua, sillä ainakin eilen Ipanaisen kirpparilla käydessäni huomasin kirppistarjonnan loppuvan kokoon 116cm ja tämä koko alkaa olemaan Kaamokselle jo pieni. Olisipa mukava pitkästä aikaa tehdä jotain tosi hyviä kirppislöytöjä!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images