Sisustuskärpäsen purema + alennuskoodi

yhteistyössä Maxplay.fi Kevätaurinko on ihana, mutta armoton. Pitkän pimeän jälkeen koti näyttää jotenkin tunkkaiselta ja ...

yhteistyössä Maxplay.fi


Kevätaurinko on ihana, mutta armoton. Pitkän pimeän jälkeen koti näyttää jotenkin tunkkaiselta ja huomaan kaipaavani jotain pientä piristystä päivittämään koti kevätkuntoon. Suurin ongelma kodissamme on pieni ja pimeä eteinen, joka pullistelee tavaraa ja vaatetta. Suurta seinätilaa ei ole, joten uusista kaapeista on turha haaveilla, mutta jostain säilytystilaa olisi nyt revittävä. 

Koska en ole sisustaja tai tavaroiden suhteen organisointikykyinen muutenkaan, roikkui meillä vielä viime viikolla lapsen ulkovaatteet välioven rivassa ja mun kaulakorut vetolaatikon nupissa. Jotenkin sellainen neljä vuotta jatkunut "väliaikainen" ripustustyyli alkoi pännimään itseäkin, mutta en vain saanut aikaiseksi keksiä muutakaan. Tämä tyyli olisi jatkunut varmaan seuraavatkin neljä vuotta, ellei Lasten pr:n perustanut Riikka olisi käytännössä pakottanut mua ottamaan Tresxics-pikkunaulakoita kotiin. "Kato nyt, näyttääkin ihan Kaamokselta! Ja ei ole yhtään minimalistinen! Ja te oikeasti tarvitsette näitä!"

Okei okei. Kuukauden hymynaamoja katseltuani totesin, että kyllä ne meidän eteiseen oikeasti kuuluvat ja otettuani yllä näkyvät kuvat, kiinnitin kasvot voimakkaalla kaksipuoleisella teipillä paikoilleen. Yksi minulle korunaulakoksi peilin viereen ja kaksi tarpeeksi matalalle kiinnitettyä Kaamoksen ulkovaatteille. Kiinnitettyäni naulakot Kaamos huokaisi ihastuksesta, ikioma pikkunaulakko oli yllättävän iso juttu. Tarrakiinnitys tuntuu toimivan kevyisiin lastenvaatteisiin ja koruihin hyvin, joten poraamiseltakin vältyttiin. Nyt näitä haluaisi tietenkin lisää vähän joka huoneeseen, kylppäriin pyyhkeille ja hiustekuivaajalle, keittiöön patalapuille ja makuuhuoneeseen johdon päässä roikkuvalle lukulampulle.

Naulakoita olisi ollut vaikka minkälaisia, osassa tuli mukana vielä seinään kiinnitettäviä tarrojakin. Löytyi kuusia ja pilviä sadepisaroineen ja pienenpieniä hyllyjä. Koko valikoiman näet täältä! Mutta kyllä Riikka oikeassa oli, että nämä naamat olivat juuri meille sopivimmat.

Tresxics-naulakoiden maahantuoja Maxplay.fi halusi muistaa myös lukijoitani -15% alennuskoodilla OIMUTSI, joka on voimassa 3.3. 2016 saakka. Alennuskoodi koskee koko Maxplay.fi-verkkokaupan valikoimaa.

Ja psttttt.....mikäli nämä hauskat Tresxics-naulakot kiinnostavat, kannattaa liittyä blogini Facebook-seuraajaksi NYT, sillä Face-tykkääjille on luvassa oma yllätys ihan näinä päivinä! Samalla saat uudet postauslinkit suoraan Fb-feediisi ja vältyt turhalta klikkailulta :)

4 kommenttia

 1. Mihin ikinään tuo täällä -linkki vielään, niin menettivät ainakin musta asiakkaan, mobiilisivu on tosi surkea eikä kannusta yhtään heräteshoppailuun. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio!käytän itsekin paljon mobiilia, tosin yhteistöissä tutkin verkkokaupat yleensä selaimella enkä huomannut tätä ongelmaa itse. Tieto välittynee oikeaan osoitteeseen tätä kautta :)

   Poista
  2. Kiitos huomiosta, täytyy tutkia tuota mobiilipuolta enemmän!

   Poista
 2. Onpas hauskat! Meillä eteinen jatkuvassa kaaos tilassa vaikka mitä keksisin. Nuo naamat sopisivat sinne kyllä hyvin, mutta ehkä kuitenkin laittaisin keittiöön ilahduttamaan :) täytyypä laittaa korvan taakse.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images