Kevään paras kirpparilöytö

Huomasin, että olen löytänyt kirppismoodini takaisin pitkän tauon jälkeen. Oli pitkä aika, kun en jaksanut kierrellä kirppiksillä...Huomasin, että olen löytänyt kirppismoodini takaisin pitkän tauon jälkeen. Oli pitkä aika, kun en jaksanut kierrellä kirppiksillä, vaikka tykkään vanhoista käytetyistä vaatteista ja asusteista melkein enemmän kuin uusista. Ja parasta on tietenkin, kun löytää sellaista jota on oikeasti halunnut hankkia. 

Eilen tein varmasti kevään parhaimman kirppislöydön laadukkaiden nahka-puuvillahansikkaisen muodossa. Olen katsellut virkattua puuvillaa ja nahkaa yhdistäviä ajajan hansikkaita Hestran liikkeessä Kluuvikadulla ja olisi ollut vain ajan kysymys milloin olisin ne hankkinut. Siksi saman tyyppiseen klassikkomalliin kirppiksellä ilostutti kovasti, nämä olivat erittäin hyväkuntoiset ja juuri oikean kokoiset - ilolla maksoin 4 euroa näistä.

Hansikkaat sopivat hyvin vanhan Uffilta löytyneen pikkulaukun kaveriksi, eikä nuo Dr Martensin Smithitkään huono kombo ole näiden kanssa.

Kuva on muuten otettu Eerikinkadulta, jonne avautui viime viikolla pelkästään suomessa tehtyihin lastenvaatteisiin erikoistunut Lempee-vaateliike. Huomenna blogissa kurkataan Lempeen sisään ja sikäli mikäli assari on kuvauspäällä, saatetaan nähdä erään vauvavuodelta tutun suomalaismerkin paluukin. Ainakin ne tuolla pussissa odottavat uutta omistajaansa.

4 kommenttia

 1. Mä just pari vuotta sitten myin kirpparilla tuollaiset hanskat pois! Nätithän ne oli, mutta oli liian aikuismaiset mun makuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut just tuo ongelma, et hanskat ei oo vaan sopinut mun tyyliin. Nää taas oli niin vintagehenkiset (ja varmasti vuosikertakamaa) että koin nämä omikseni, mukavat käsissäkin.

   Poista
 2. Se on ihana tunne kun "se oikea" tulee vastaan kirppiksellä! Mä olen (miljoonan muun ostoksen ohessa) löytänyt mm. kauan etsimäni pitkät nahkahanskat 1,5€ ja punaisen Marimekon uuden olkalaukun 4€. Tänään mukaan lähti pitkä Marimekon tasaraitayökkäri 4€. Löydöt on niin ❤️

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images