Ihanan kamalat fanitusvaatteet

Myönnän, että olen menettänyt mielenkiintoni lapsen pukeutumista kohtaan. Ainoa, missä olen ehdoton on hyvät ulkoiluvaatteet eli ulkoil...Myönnän, että olen menettänyt mielenkiintoni lapsen pukeutumista kohtaan. Ainoa, missä olen ehdoton on hyvät ulkoiluvaatteet eli ulkoilupuvut, kintaat ja kengät. Muuten pukeutukoot miten haluaa, en jaksa roikkua lastenvaatefirmojen sivuilla etsimässä tyylikkäitä uutuuksia, vaan ketjukledjut toimii hyvin. Ja voitte vain arvata kuinka onnellinen lapsi on tästä (toivottavasti ohimenevästä) pukeutumisen vapaudesta!

Kuvassa näette tämän hetkiset lapsen lempparit: Batman-housut sekä asusteet Risto Räppääjän tyyliin. Kyllä on kuulkaa lennokas askel näissä tamineissa! Tyylisilmääni hivelee erityisesti nuo supervärikkäät Risto Räppääjä-kamat, jotka on hankittu jokaisen lapsen lempi vaatekaupasta, Hesburgerista. Samaa sarjaa on jo huivi, käsineet ja pinnit, jokainen kustansi kaksi euroa. 

Luulen, että mun kiinnostus lastenvaatteisiin palaa viimeistään siinä vaiheessa kun noita Batman-housuja on pesty kolmesti ja muistan Mainion laadun uudelleen. Mutta antaa nyt lapsen nauttia, kyllä tuo logohirviö vielä kesytetään!

5 kommenttia

 1. Kyllä oot nyt niin paljon joutunut syömään lastenaterioita, ensin Tenavat (joita täältäkin löytyy) ja sitten Ristot (haluan tuon pinnin!) Ai niin ne Tenavat taisi tulla loppupeleissä jotenkin muuten. <3

  Mahtavat Batman pöksyt, mulla on Batman yöasu, älä kysy ikää, mutta voin paljastaa se ei ole ainakaan alle 10-vuotta.;)

  Ihanaa päivää ja muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan ei joka hampparilelun takia viitsi ostaa ateriaa :D onneksi myyvät erikseenkin.

   Batman-housut löytyi eilen KappAhlista, Kaamos kasvoi yhtäkkiä niin että vaan muutamat housut mahtui ja kävin eilen hakemassa kolmet colleget kauppareissulla. Toivottavasti kestävät edes hetken, kirppariltahan tän ikäselle ei oikein löydy mitään kun polvet menee puhki aina ennen kierrätystä.

   Poista
  2. Mieheni on 49 v ja kulkee onnessaan päästä varpaisiin Batman-tamineissa. Joten tsemppiä vaan :) Kaamoksella on mahtava värisilmä. Asusteet sopii hienosti hiusten väriin. Voisikohan hän stailata mutkin työpäivään!

   Poista
 2. Ketjuliikkeiden vaatteet on joskus kestäneet meillä pidempään parempina kuin jonkun merkkiset. Tuntuu olevan jossain määrin tuuripeliä. Nuo housut voivat siis yllättää sinut.

  VastaaPoista
 3. Voihan Risto, onneksi meidän kylältä ei löydy Heseä :D Pienin oli katsomassa edellistä leffaa 2v2kk iässä ja hienosti jaksoi lopputeksteihin asti - sen verran kova fani ;) Nyt odotetaan milloin uusin leffa tulee tänne!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images