Meikkimallina Zaolla

Iän karttuminen ei suuremmin aiheuta mulle paineita, mutta jos jostain painehtisin, olisi se meikitön ulkonäköni. Kolmen kympin jälkeen kas...

Iän karttuminen ei suuremmin aiheuta mulle paineita, mutta jos jostain painehtisin, olisi se meikitön ulkonäköni. Kolmen kympin jälkeen kasvoni ovat näyttäneet lähinnä taikataikinalta: valkoiselta, rakeiselta ja ankealta. Nuorempana ei ollut tarvetta piirtää kasvoja paikalleen, mutta nyt kasvot ilman korostamista näyttää lähinnä haamun naamalta. Supervaaleat kulmat, ripset ja iho eivät ole hyvä kombo tällä ikää, jolloin piirteitä olisi parempi ennemminkin kohottaa kun madaltaa entisestään.

Olen kuitenkin tarkka siitä, mitä laitan kasvoilleni ja sen on näytettävä luonnolliselta ja en halua peittää ihoani esimerkiksi silikoneilla. Ikä saa näkyä, vaikka pientä fiksausta tykkäänkin harrastaa. Mitään silikonipohjustajia ja tekoripsiä mulla ei tulla näkemään luultavasti ikinä, mutta meikkaamisesta tykkään kyllä. 

Tänään olin ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Zaon koulutusmallina ja kun ennen-jälkeen kuvia löytyy, on pakko taas todeta bloginkin puolella, että kyllä meikki vaan tekee ihmeitä! Alla olevan harjoittelumeikin mulle teki kalajokinen Ateljé Annen Anne Pernu. 


Vaikka kuvat ovatkin nyt harmittavan huonoja (Sky-opiston meikkauskoulutustila on ihan keltainen) oli tuo Annen tekemä häämeikki (!) tosi kiva ja juuri sellainen, jonka kanssa olo on laitettu, mutta ei yhtään naamiomainen. Käytän itse Zaon fluidimeikkipohjaa muutenkin, koska se on mun iholle toimivin pohja kaikista kokeilemistani meikkipohjista. 100% luonnollinen meikkivoide tasottaa ihonsävyä, tuntuu iholla tosi hyvälle ja hoitaa ihoa. Myös muissa Zaon meikeissä on ihoa hoitavia ainesosia kuten bambu-uutetta ja luomutuotettuja kasviöljyjä. Tällaisen meikin kanssa on helppo olla, se ei muuta liikaa, mutta tekee ikään kuin paremman version itsestä. Täydellinen kolkyt ja risat meikki siis. 

Ja kuinka kivan meikkaajan malliksi pääsinkään! Terveisiä vaan Pohjoiseen matkaavaan junaan ja Kalajoelle ja kiitos inspiroivasta iltapäivästä :) 

4 kommenttia

 1. Oi! Mitä sulla on huulilla? Ihana sävy, oma Body Shopin vastaava väri vetelee viimeisiään ja haluaisin kokeilla jotain muuta merkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zaon puna 470, satin dark purple. Hyvä sävy kyllä ja ihanan hoitava huulilla :) harkitsen itsekin tuon ostamista.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Annoin Annelle ihan vapaat kädet, tosin toivoin voimakkaan puoleista meikkiä. Ihania sävyjä, joita en itse olisi osannut valita.

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images