Uusi vuosi Suvilahdessa

Hyvää uutta vuotta 2016 kaikille! Toivottavasti eiliset kemut menivät hyvin ja olette saaneet viettää kivan vuoden ensimmä...


Hyvää uutta vuotta 2016 kaikille! Toivottavasti eiliset kemut menivät hyvin ja olette saaneet viettää kivan vuoden ensimmäisen päivän. Tämä päivä on mennyt multa jotenkin täysin ohitse, sillä nukuimme Kaamoksen kanssa pitkään ja teimme majaa, kunnes isä tuli hakemaan Kaamosta luokseen. Sen jälkeen luin vähän aikaa ja painuin päiväunille...nukuin viisi tuntia! Mutta ihanaa, että nyt oli aikaa ja tämä päivä muutenkin sellainen ylimääräinen vapaa, jonka saakin käyttää omaan hyvinvointiinsa. Tai no, kyllä mulle vähän huono omatunto tuli nukkumisesta, mutta yritän huomenna aktivoitua ja nousta tästä joulukoomasta ylös.

Eiliset uuden vuoden juhlat olivat meillä rauhalliset. Kuten aika monet muutkin helsinkiläisperheet, mekin suuntasimme Suvilahden lastenjuhliin toteamaan, että jono oli kasvanut niin pitkäksi ettei sinne kannattanut jonottaa sisälle. Läksimme sitten ihan vain kahville Kaamoksen isän työhuoneelle ja tulimme rakettien ajaksi Suvilahteen takaisin. Tosi kiva, että Suvilahdessa oli jo viideltä lapsille ilotulitus, sillä en ole tainnut ikinä ostaa yhtäkään rakettia itse. Yhteisöllisessä ilotulituksessa on tunnelmaa ja katsojille se on onneksi vielä ilmaista lystiä, kiitos vain järjestäjille siitä. 

Ilotulituksen jälkeen halusin käydä yksillä Suvilahdessa sijaitsevassa Stadin Panimossa ja otimme nopean spurtin sinne yksille. Olen työskennellyt joskus aikoja sitten pienpanimotuotteiden parissa ja diggailen maistella erilaisia oluita silloin tällöin - niistä mitään ymmärtämättä. Mietin jo ääneen eilen, että pitäisiköhän aloittaa uusi harrastus ja oikeasti tutustua erilaisiin oluisiin tai keksiä jotain muuta uutta vuodelle 2016. En ole hetkeen innostunut mistään uusista jutuista, joten joku ikioma pieni kiinnostuksenkohde tekisi hyvää, joku sellainen helppo ja omalta kuulostava juttu. Tai miksei isokin, valitettavasti vaan en voi lähteä esimerkiksi Lappiin opiskelemaan eräoppaaksi tai muuttaa Vanhaan Raumaan keräilemään kissaposliineja, 

Lupauksia en ole (vielä) tehnyt, mutta harkitsen vakavasti, että  alan nyppimään kulmakarvani säännöllisesti. Kommenttien perusteella se palvelisi itseni lisäksi muutamaa muutakin, ainakin Minnaa ja Mimmiä.

Loppuun utelu: Mitä siellä Kattilahallissa eilen oli? Olisiko kannattanut jonottaa? Kauanko jonossa meni?

Mukavaa vuoden ensimmäistä viikonloppua kaikille!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images