Ihanat Excuse My BonBon vaatteet alessa (+ UPEA NINJA!)

Satuiko kukaan jo huomaamaan kuinka upealta Ninja Sarasalo näyttikään eilen ilmestyneen Me Naiset-lehden kannessa? Ainakin itseltäni tu...


Satuiko kukaan jo huomaamaan kuinka upealta Ninja Sarasalo näyttikään eilen ilmestyneen Me Naiset-lehden kannessa? Ainakin itseltäni tuo pökerryttävä kansi Ninjoineen ja pallomekkoineen vei niin huomion, että lehti oli ostettava mukaan. Ja olipa kiva yllätys, että kannen mekko oli tutun Excuse My BonBonin uutta kevätmallistoa! Pallomekko ei vielä ole ehtinyt myyntiin, vaan tulee helmikuun aikana. Puhuin tänään Excuse My BonBonin suunnittelijan, Sari Hirvosen kanssa puhelimessa ja pallomekkoja kuulemma ommellaan täyttä häkää ja monien iloksi Suomessa!

Uutta odotellessa kävin kurkkimassa kuitenkin Excuse My Bon Bonin verkkokauppaa ja siellä olikin ihan huikeat alet käynnissä ja jo ilmestyneiden mallistojen vaatteita jopa -40% alennuksella. Kokosin perjantai-illan iloksi muutamia vaatesuosikkejani, tällä kertaa noista ihanista fiiliskuvista. 


I-HA-NI-A. Aivan ihania. Excuse My BonBon on siinä mielessä erikoinen merkki, että näkisin ihan joka vaatekappaleen itseni päällä. Toki yhdistelisin vaatteita varmasti eri tyyliin, mitä näissä kuvissa, mutta sehän on selvä muutenkin. Ostin viime keväänä  merkiltä mustat Lina legginssit, jotka ovat käytössä harva se päivä. Eli ei pelkkiä edustus- ja juhlavaatteita todellakaan, vaikka mekot on varmasti se tunnetuin juttu tällä hetkellä.  

Kuva-arkistoja selatessani löysin myös syksyisestä blogigaalasta kuvan, jossa meillä Emmin kanssa on kummallakin Excuse My Bon Bonia päällä. Mulla tuo ylhäällä kuvassakin näkyvä Brigitte mekko ja Emmillä Olga pusero ja Cat hame. Uu la la sanon mä edelleenkin! (myös noille muille kuvan beijbeille!)


Kuinka moni muu odottaa jo innolla Excuse My BonBonin kevättä? Mä oon eilisen kansikuvan jälkeen ihan täpinöissäni!

6 kommenttia

 1. Joo-o...olishan se gaby-mekko ihana, mut ku mun maha ei mahdu koko kokotaulukkoon. Ite kai se on opeteltava ompelemaan.

  VastaaPoista
 2. Se mekko on aivan ihana. Mutta voi kun se olisi edes polveen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä noista? Uusi palloinen vai Brigitte? Eikös sulle sopis toi harmaa jakkukin ja hame ja pusero ja ja.....

   Poista
 3. Mekot ovat ihania ja harmittelinkin, että haluamastani mekosta on koko loppunut.

  Yhtä en vain ymmärrä Bon Bonin vaatteissa: sivuilla on mittataulukko jossa on mittaohjeet ja siinä esimerkiksi koon 52-54 mitoiksi ilmoitetaan 122-128 rinnanympärys, vyötärö 106-112 jne. Kuitenkin kun katsoo vaatteen kohdalta tiedot (vaikka Paola mekko), ovat mitat koossa 52-54 kokoa pienemmät :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne yleismitat taitavat olla suuntaa antavia ja joka vaatteessa on sit erikseen vielä tarkat mitat. Mun ry on n. 124cm ja 52/54 mahtuu kyllä kaikista. Mutta noi mitat on perinteistä pienempiä kyllä, esim 52/54 taitaa vastata tiukemmissa vaatteissa 50 kokoa. Löysissä omaa kokoaan.

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images