Merinovillaa ja rimpsua

villaneule: Cos, hame: Ellos, t-paita: H&M, kengät: Merrell (saatu), pipo: Samuji  Sarjassamme ah niin mukavaa ja käytännö...


villaneule: Cos, hame: Ellos, t-paita: H&M, kengät: Merrell (saatu), pipo: Samuji Sarjassamme ah niin mukavaa ja käytännöllistä: villaneule ja pitkä hame! Ei ehkä se nuorekkain, mutta sitäkin mukavampi yhdistelmä lempeisiin pakkaspäiviin, joita nyt vielä onneksi on. Viikonlopuksi luvattiin taas pakkasten kiristymistä, joten hamekeleistä on hyvä nauttia nyt kun vielä voi - sitten ollaankin taas toppahousuissa. 

Rimpsuhame, jota kutsun tuttavallisesti Riitta Väisäsen hameeksi, on vuosia vanha ostos Ellokselta. Se ei ole tainnut olla näinä yhteisinä vuosina kertaakaan muodikas, mutta tykkään siitä tosi paljon. Etenkin nyt kun keksin yhdistää liehuvaan helmaan Merrellin vapaa-ajan kenkiin se muistuttaa ihan telemark-laskettelijoiden hameita, vaikka vain puuvillaa onkin. Yhdistelmänä koko setti on tosi mummo - etenkin kun lisään siihen vielä tekoturkin, muhkean kaulaliinan ja nahkakintaat. Vain perässä vedettävä ostoskassi uupuu - se olisikin muuten kätevä!

En ole vuoteen käynyt Cosilla, mutta jos tarvitsette edullisia merinovillayläosia, uskoisin nyt olevan the time. Voi olla, että sieltä löytyisi jopa istuvampaa mallia kun tuo minun neliöhulttanani on ja todennäköisesti alehintaan. En nyt uskalla itse ottaa asiasta selvää, sillä mun merino-osasto ei kaipaa tällä hetkellä täydennystä, mutta olen ihan liian heikkona villavaatteisiin ja ostaisin kuitenkin jotain. Parempi olla edes kävelemättä Galleria Esplanadin poikki, ettei vain tartu mitään mukaan ;)

Sanokaa, että siellä ruudun takana on edes yksi yhtä mummo talvipukeutuja. Onhan?  

2 kommenttia

  1. Mie oon talvella ennemmin sitä "alakoululainen" lookkia. :D Mätsäävät toppavaatteet, pipo syvällä päässä, meikittömät kasvot ja gore tex tennarit, reppu selässä, ja bussikuski myi minulle alle 12-vuotiaiden lipun kysymättä. :'D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images