Zizzi.fi avautuu tänään!

yhteistyössä Zizzi.fi Onhan tätä jo odotettukin! Kauniisiin, laadukkaisiin ja ajanmukaisiin plus size-vaatteisiin erikoistunut Zizzi av...

yhteistyössä Zizzi.fi

Onhan tätä jo odotettukin! Kauniisiin, laadukkaisiin ja ajanmukaisiin plus size-vaatteisiin erikoistunut Zizzi avaa vihdoin tänään verkkokauppansa. En liene ainoa, joka on tätä odottanut, sillä nyt koko Zizzin 42-56 kokoinen valikoima on saatavilla yhdestä osoitteesta Zizzi.fi.  Onhan noita myymälöitä toki satunnaisesti ympäri Suomea, mutta esimerkiksi Helsingistä myymälä puuttuu ja sehän onneksi ei enää haittaa.

Pääsin jo eilen kurkistamaan uuteen nettikauppaan ennakkoon, ja vaikka mua oltiin varoiteltu hyvistä avajaistarjouksista ja laajasta valikoimasta, yllätti se silti. Hei, meillä on nyt oikeasti klikkauksen päässä kaikki ne mallit, joita on ennen saanut vain ulkomailta! Ja tosi paljon tuotteita oli laitettu avajaisten kunniaksi alennukseen. Näpyttelin jo itselleni muutaman vaatteen tilaukseen ja kokosin omat lempparini vielä kahdeksi kollaasiksi. Nämä kaikki olisivat enemmän kuin tervetulleita vaatekaappiini!Martensseja Zizzi ei valitettavasti myy, mutta kengät olivatkin vain apuna kollaasin teossa. Mulla ei ole mitään erityistä pukeutumisfilosofiaa, mutta pyrin siihen, että kaikki vaatteeni sopisivat yhteen mustien maihareiden kanssa :D Tähän mennessä olen onnistunut siinä lähes 100%, saas nähdä sen jälkeen kun ensimmäinen Zizzi-tilaukseni on tullut. Siellä on nimittäin tulossa jotain ihan muuta kuin mitä kuvissa näkyy, jotain mustaa, pörheää ja melkoisen epäelsamaista...arvaatteko jo? Vinkiksi se, että tilaamani vaate löytyy avajaistarjouksista.

Toivottavasti muuten kaikille on selvää, ettei pluskokoisten vaatteiden käyttäjän tarvitse olla ylipainoinen tai lihava. Mallisto alkaa jo koosta 42 ja se tarkoittaa, että esimerkiksi isorintaiset tai isopeppuiset ihan tavalliset naiset voivat löytää istuvamman vaatteen näistä mallistoista. Monet urheilijat, joilla on tavanomaista suuremmat reidet, käyttävät plusmallistojen housuja yksinkertaisesti siksi, että niissä mitoitus on parempi. 

Zizzi.fi:ssa on sekin mukava puoli, että yli 50 euron ostokset tulevat postikuluitta ja jos tilauksessa on tuotteita, jotka ei istu tai tunnu muuten omilta, ne voi postin kautta palauttamisen sijaan viedä myös myymälään palautukseen. Jos siis se myymälä on lähellä. Mitä mulla ei oo. Ja siksihän tää nettikauppa onkin ihan viikon parhaita juttuja!


5 kommenttia

 1. Ihan on kyllä sun näkösiä vaatteita! Tosi kivoja oot valinnut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mietin et toi harmaa hame ja vihertävä jakku ois kyllä melkein saatava. Mutta odotellaan eka tilaus ensin.

   Poista
  2. Heippa! Koskaan en oo saanut aikaseks tilata zizziltä, mutta nyt avajaistarjoukset houkuttelis kovasti... koko vaan mietityttää, teiltä molemmilta haluaisin kysyä mitä kokoa käytätte?

   Poista
  3. Just Mimmin kanssa puhuttiin eilinen tästä, et miten uskalletaan neuvoa. Numerokoot ovat aika reiluja, eli yleensä kun mulla on 48 alaosa, tilasin nyt 46. Kirjainkoot s, m, l, xl menee niin, että mulla on ennen ollut vain M-kokoa (oon 48-50 yläosasta), mutta nyt tilasin takin L-koossa, koska halusin melko löysän. Mä siis käytän M-L ja Mimmi L-XL, pääsääntöisesti :)

   Poista
  4. Kiitos ihan super paljon!! Oon varmaan suunnilleen saman kokoinen kuin sinä, eli tilaan m-koon vaatteista joiden haluan olevan vähän tyköistuvampia ja l-koon kun haluan reilumpaa. Kiitos vielä :)

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images