Lagerhaus toimittaa Suomeen!

Olipa ilahduttava yllätys, että pitkästä aikaa Lagerhausin sivuilla käydessäni huomasin kaupan toimittavan tavaroita nyt myös Suomeen! Lage...

A027_C022_0824ITlagerhaus joulu kuvalagerhaus PicMonkey Collagelagerhaus NY-lgerhaus_Kantarellpaj


Olipa ilahduttava yllätys, että pitkästä aikaa Lagerhausin sivuilla käydessäni huomasin kaupan toimittavan tavaroita nyt myös Suomeen! Lagerhaus on ollut aina yksi mun suurimmista syistä käydä Tukholmassa ja muistan ensimmäisen kerran elävästi vieläkin: sekosin ja pakkasin kaikennäköistä pikkusälää sadan euron arvosta koriini. Siinä oli vähän jo haastetta saada kamat Suomeen, varsinkin kun olin matkassa yksin pienen vauvan ja rattaiden kanssa.


Niille, jotka eivät vielä Lagerhausia tunne, annettakoon pieni tiivistelmä: Lagerhaus on Ruotsin Tiger, jonka valikoima painottuu kuitenkin enemmän sisustukseen ja kodin tavaraan. Tuotteet ovat aina todella ajankohtaisia tyyliltään ja halpoja hinnaltaan.


Huomattuani Suomeen toimittamisen mahdollisuuden, meinasin aluksi seota. Kuitenkin sain pidettyä pintani ja en ole vieläkään tehnyt tilausta. Luulen, että laitan jossain vaiheessa tilaukseen jotain joulujuttuja, kuusinauhaa, lahjapaperia ja jotain noita ihania puisia harjoja.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Aah mahtava uutinen! Viime viikolla kävinkin ja paljon oli sitä hassunhauskaa muovisälää poistunut valikoimista. Oli enemmän sisustusliike nyt. Aina käyn ja loppukuussa uudelleen, mutta jatkossa vois tilata. On jopa iso matto raijattu sieltä.

  Hei olipa mahtavaa tutustua messuilla <3

  VastaaPoista
 2. Lagerhaus on myös mun lemppari <3 postauksesi johdosta innostuin katselemaan heidän toimitusehtojaan, mutta harmikseni huomasin, että postikulut olivat lähemmäs 11e/pkt, joka on aikasta paljon halpatavarasta, kuten itsekin sanoit. Ymmärrän toki, jos joku isompaa mattoa ostaa, mutta jos haluaisi vain muutaman kynttilän ja paperituotteita tilata, niin tuntuu paljolta :(

  VastaaPoista
 3. Niin oli!

  Mä on tuonut sieltä mm. 3 isoa puulaatikkoa, kaiken sälän lisäksi - rattailla lapsen kanssa :D

  VastaaPoista
 4. Musta taas toimituskulut kuulosti ihan OK:lta :) maksaahan Suomessakin paketti lähes 8 euroa. Mutta totta se, ettei tuolta paria vihkoa viitsi lähteä tilaamaan vaan kyllä paketilla saa sitten olla kokoa - kimppatilaus?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images