Zao Make Up - uusi lempparini

Tänään olisi pitkästä aikaa luvassa meikkipostaus! Olen edelleenkin ihan hurjan iloinen, että sain edellisessä työssäni tutustua Purkkimafia...

zao meikki katse alaspain elsameikki lokakuu 2015 zao max factorzao meikit elsa oi mutsi mutsi


Tänään olisi pitkästä aikaa luvassa meikkipostaus! Olen edelleenkin ihan hurjan iloinen, että sain edellisessä työssäni tutustua Purkkimafian naisiin, jotka ovat saaneet mut innostumaan meikkauksesta uudelleen, vuosien tauon jälkeen. En edelleenkän höpsähdä mihinkään lumihiutaleen muotoisiin meteoriittihelmiin (= sellaista puuteria on!), mutta värikosmetiikka kiinnostaa.


Värikosmetiikassa, kuten muutenkin, olen iloinen sekakäyttäjä. Luonnonmukaisuus kuitenkin kiinnostaa, sillä jos hoidan ihoani pääsääntöisesti luonnonkosmetiikalla, tuntuu vähän hassulle laittaa meikiksi silikoneja ja parabeneja sisältäviä tuotteita. Ehdoton en kuitenkaan ole!


I love me messuilta lähti mukaan vähän vaikka mitä, mutta yksi merkki jäi eniten mielen päälle. Zao Make Up on premium laatuista luonnonkosmetiikkaa Ranskasta. Sarjan teho perustuu bambuun, mutta sarja käyttää laajasti superlaadukkaita luonnon raaka-aineita kuten piioksidia ja omega 3 ja 6 rasvahappoja. Ja jos raaka-aineet ovat upeita, on koko sarja kyllä ihan huippua kamaa muutenkin!


zao meikki koko kasvot elsazao meikki lahelta elsa


Yllä näkyvä meikki ei ole täysin Zao:n tuotteilla tehty, mutta meikkivoide, puuteri, kulma- ja luomiväri sekä huulipuna on Zaon. Puuteri, luomiväri ja kulmaväri kulkevat näppärässä peilillisessä bamburasiassa, jossa ne ovat kiinni magneetilla. Näistä ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa, pigmentti on kohdillaan, tuotteet on helppo levittää ja puuteri on ihanan luonnollinen.


Myös meikkivoide on ihan huipputuote kasvoilla, tuntuu ihanan hoitavalle ja peittää näpyt. Meikkivoidepurkki on kaunis kuin mikä, mutta tykkään käytössä enemmän tuubeista, joissa en itse joudu sorkkimaan voidetta. Mutta tuntumaltaan ja ominaisuuksiltaan loistavalle meikkivoiteelle antaa tämän anteeksi. Huulipuna on pigmenttinen ja ihanan tuntuinen huulissa, koostumus vastaa lähestulkoon pöydälle jäänyttä voita, joten punaa humpsahtaa melko paljon kerralla huuliin. Tämänkin tuotteen kanssa saa vähän kikkailla - toisin sanoen jouduin opettelemaan huulipunasiveltimen käytön ;) No, ehkä oli jo aikakin?


Ja hei, ihan kiva muutos n. 7 minuutin meikkauksella, vai mitä?


zao kollaasi elsa


Zao meikkien hinnat eivät päätä huimaa, esimerkiksi luomivärinapin hinta ilman bambupakkausta on vain 8.40 euroa. Peililliseen isoon bamburasiaan mahtuu neljä erilaista pikkunappia tai kuten mulla, puuteri ja kaksi pikkunappia. Jos haluaa, voi joka tuotteen hankkia myös omassa pienessä rasiassaan, mutta iso rasia on ollut kyllä kätevä käsilaukussa.


Tässä arkimeikissä käytin myös Max Factorin poskipunaa sekä Sensain ripsaria. Zaon tuotteet saatu testiin.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Moi! Osaatko kertoa mistä näitä meikkejä sais ostettua suomesta? Mielellään livenä niin pääsis testailemaan? Asun itse myös Helsingissä.

    VastaaPoista
  2. Moi! Ainakin Huilitila Museokadulla näyttäisi myyvän sarjaa. En ole paikassa käynyt, mutta se vaikuttaa muutenkin tosi kivalle paikalle, kannattaa käydä tutustumassa! http://huilitila.fi//#tuotteet

    VastaaPoista
  3. Onpa todella kauniita tuotteita! Bambu tuntuu varmasti myös mukavammalta kädessä kuin joku perinteinen muovinen meikkipaketti. :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images