Ruusun tuoksua ja kosmetiikkavinkkejä

I love me -messuilla työskentelin ihan Carpelan Cosmeticsin osaston vieressä, joten myös sillä osastolla tuli pistäydyttyä muutama kerta. Ca...

crabtree & evelyn rosewater 3


I love me -messuilla työskentelin ihan Carpelan Cosmeticsin osaston vieressä, joten myös sillä osastolla tuli pistäydyttyä muutama kerta. Carpelanin Jutta on siinä mielessä merkittävä tyyppi mun ehostuselämässsäni, että hän on tutustuttanut mut muun muassa Youngbloodin mineraalimeikkeihin ja Tweezermanin pinsetteihin eli juttuihin, joita käytän nykyään lähes päivittäin. Ja pakko myöntää, että itse olen käännyttänyt Youngblood-uskoivaiseksi myös kosmetologini Minnan ja pari muuta kaveriani, ihan siksi, että tätä sarjaa saisi jatkossakin Suomesta.


Messuviikonloppuna shoppailin Jutalta vähän lisää juttuja: Youngbloodin huulikiillon, Tweezermanin Harajuku lovers- taskupeilin, yhden Mor:n roll-on tuoksun sekä käsikuorintaa, jota ei EkoPharmalta valitettavasti löydy kuluttajakoossa. Näiden omien ostoksieni lisäksi Jutta antoi mulle yhden tuoksun, joka on ihan OMG - niin hyvän tuoksuista.


crabtree & evelyn rosewater 2


Crabtree & Evelyn on merkkinä mulle kyllä tuttu, pienet hyväntuoksuiset minikäsivoiteet ovat juttu, jota hankin monesti lentoasemilta reissuja varten, kun en voi koon puolesta kantaa mukana toista suosikkiani, EkoPharman Vadelma käsivoidetta. Nyt sain kuitenkin testiin Crabtree & Evelynin Rosewater-nimisen edt:n, jossa on 100ml suloista ruusuntuoksua.


Ruusu on entinen inhokkini, johon olen viimeisen viiden vuoden aikana rakastunut täysin. Siksi Rosewater iskee hyvin vahvalla ruusuisuudellaan asian ytimeen ja muut tuoksun kukkaset kuten orvokki ja pioni tuoksuvat juuri sopivasti ruusun ohella. Tuoksusta löytyy myös jotain raikasta (ruohoa?) ja ainakin myskin tunnistaa helposti. Kuulostaa melko mummomaiselta yhdistelmältä, mutta ei ole sitä ollenkaan, tuoksu on kevyehkö, melko makea ja sopii hyvin muillekin kuin Hyacinth Bucketille. Luulin ensin, että tuoksu häipyy nopeasti pois, mutta kun tänä aamuna haistelin eilisiä vaatteitani, huomasin niihin tarttuneen tuoksua ja sen olevan edelleen olemassa. Tämä tuoksu kiilasi heti suosikiksi Ivana Helsingin liljatuoksun, Nina Riccin Ninan ja Acorellen White Orchidin joukkoon. Taidan olla kukkaistuoksujen perään.


crabtree & evelyn rosewater 1


Toinen ihana ruusuinen tuotevinkki talveen voisi olla Zoya goes prettyn:n ruusuntuoksuinen sheavoi.  Yleensä suosin vartalonhoidossakin kyllä useamman raaka-aineen yhdistelmiä, sillä pelkkä sheavoi yksinään ei ole iholle ravitsevin vaihtoehto. Tässä tuotteessa ruusuntuoksu on kuitenkin niin hyvä, että lämmitän voin käsieni välissä ja miksailen sitä tyytyväisenä mm. EkoPharman Mustaherukan Siemenöljyyn. Tällä combolla saa hyvin mm. kuivat kyynärpäät kuntoon muutamassa päivässä ja miksaus sopii hyvin myös suihkun jälkeen kuiville säärille. Sheavoi toimii öljyn kanssa hyvin yhteen, eikä arvokasta marjaöljyä raaskisikaan levittää kropalle ihan yksinään, ainoastaan kasvoni ja decolteeni saavat sitä sellaisenaan :)


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Tämä pullo on yksi kauneimpia pulloja mitä olen nähnyt. En saa silmiäni irti tästä ;))

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images