Messupöhinät

Pakko sanoa, että I love me -messut yllätti meikäläisen positiivisesti. Vaikka suurimman osan ajasta teinkin töitä, ehdin kierrellä messui...

aa kauneushoitola minna elsa ommihana beauty lounge sonja kengat lona eyeshadow and flame btb13 merja ja max perttulazao makeup meikit i love mezao kynat


Pakko sanoa, että I love me -messut yllätti meikäläisen positiivisesti. Vaikka suurimman osan ajasta teinkin töitä, ehdin kierrellä messuillakin ja löytää vaikka mitä kiinnostavaa. Osasto, jolla itse työskentelin sijaitsi Kosmetologipäivien puolella, ja Kosmetologipäivät oli ensin ammattitapahtuma, mutta avautui lopulta myös muulle yleisölle.  Näin siis sekä kauneudenhoidon ammattilaisia että meitä tavallisia kauneudesta kiinnostuneita naisia viikonlopun aikana paljon.


Pakko sanoa, että sekä Purkkimafian mimmit että nykyinen työni kosmetiikan parissa on kyllä vaikuttanut paljon suhtautumiseeni kosmetiikkaa kohtaan. En ole edelleenkään mikään 100% ekonainen, mutta luonnon raaka-aineet tuntuvat aina vain entistä fiksummilta valinnoilta. Hyvä ihonhoitosarja mulla jo on, mutta meikit on hankalampi juttu. Onneksi messuilta löytyi monia kiinnostavia värikosmetiikkamerkkejä, joista mieleen jäi erityisesti oman osastomme vieressä sijainnut Zao Cosmetics. Zaon naisia kävin jututtamassa monta kertaa viikonlopun aikana ja bambun hyviin ominaisuuksiin perustuva sarja kiinnostaa nyt kovasti. Myös Zuiin meikit kiinnostaisi ja yksi huulipuna multa löytyikin, en vain ehtinyt tutustumaan sarjaan ajan kanssa, heillä oli melkoinen härdelli aina päällä kun pääsin luikahtamaan heidän pisteelleen.


Tuoksufriikkinä yksi parhaista pisteistä oli kuitenkin Max Joachim Cosmeticsin piste, jossa kävin tänään sunnuntaina kolmesti. Rakastan noita Max Perttulan tuoksuja ja ehkä koko tyyppiä muutenkin. Max on suunnitellut yhden lempparituoksuni, Ivana Helsingin nimikkotuoksun ja voi kun se on hyvä! Tällä kertaa en Maxin tuoksua hankkinut, mutta messuilta tarttui mukaan eräs toinen huikea tuoksu. Luulenpa siis, että näiden messujen saaliiseen palataan jo ensi viikolla tarkemmin!


Kävittekö te messuilemassa? Mitkä oli kivoimmat löydöt?


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

 1. Kommenttini ei liity nyt yllä olevaan postaukseen, vaan minulla olisi kysymys,
  johon osaisit ehkä vastata. Muistelisin, että kehuit jokin aika sitten Tweezermanin pinsettejä, jotka sitten ostin itsekin. Kysymykseni kuuluu, että osaisitko kertoa kuinka pitkältä matkalta pinsettien kärki sinulla menee yhteen, kun pinsetit painaa kiinni? Mietin onko omissani jotain vikaa, kun pinsetit menevät yhtään vain aivan kärjestä ja siihen kärjen loppuun paksumpaan osaan jää rako? Ja kyseessä on siis Slant Tweezerit. Kiitos jo etukäteen, jos jaksat vastata ja hauskaa loppusyksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Hassua, sillä luonnostelen tässä samalla postaussa, missä mainitaan nuo Tweezermanit taas. Ja tsekkasin pinsetit, ja jos ymmärsin oikein niin kyse on siis sivusta katsottuna pinsettien tarttumapinnasta? (On muuten hankala keksiä tälle jotain järkevää seitystä!) ja kyllä mulla menee myös ihan muutaman millin vain kiinni ne kärjet. Toimiiko pinsetit sulla, mulla ne on ihan parhaat olleet :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksesta! Tarttumapinta, kyllä juurikin se. (Yritin itsekin keksiä tälle sanaa aiemmin. :D ) Huomaan, että näillä pinseteillä on harjoittelun paikka nyppimisessä, sillä vanhat (tylsät) pinsetit olivat aivan erilaiset tuntumaltaan. Joten jos pinsetit eivät alkuun aivan vakuuta (kuten allekirjoittaneella), suosittelen tarkastelemaan omaa nyppimistyyliään. :D Nyt pienen käyttökokemuksen jälkeen lupaavalta vaikuttaa! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images