Project: toppatakki

Tiedän kokemuksesta, että toppatakin hankinta voi olla pahimmillaan melko tuskaista hommaa. Etenkin me rintavat joudumme usein tilanteese...

raiski punainen toppatakki elsa 1 raiski punainen toppatakki elsa 2 raiski punainen toppatakki elsa 4 raiski punainen toppatakki elsa 5


Tiedän kokemuksesta, että toppatakin hankinta voi olla pahimmillaan melko tuskaista hommaa. Etenkin me rintavat joudumme usein tilanteeseen, jossa pepusta ja vyötäröltä sopiva takki kinnaa yläosasta ja kivan naisellisen mallisen takin sijaan pitääkin hankkia neliön mallinen takki, kiitos rintojen. Neliön mallinen takki taas pyöristää entisestään kantajaansa, sillä me rintavat tarvitsisimme ehdottomasti sen kavennuksen vyötärölle tasapainottamaan mittasuhteita.


Raiskin syysmallistosta löytyy ratkaisu, joka miellyttää ainakin minua paljon. Agnete-takkia löytyy niin tavallisessa mitoituksessa kuin reilummalla D-mitoituksella. Kevyesti tiimalasimainen malli sopii myös pyöreäpyllyisille hyvin. Itse olen yleensä Raiskin vaatteissa yläosasta D50 ja alaosasta D48 tai D46.  Tämäkin kuvissa näkyvä takki on kokoa D50, mutta se on melko reilua kokoa ja alle mahtuu talvella paksukin paita.


Takki on kevyt ja pehmoinen ja soveltuu tällaiselle peruspirkolle hyvin arkivaatteeksi työmatkoille ja kaupungille. Se ei ole yksityiskodiltaan liian sporttinen työtapaamisiin, mutta se päällä voi helposti lähteä vaikka pulkkamäkeen. Ja hei, se ei ole tummansininen, kuten suurinpiirtein kaikki muut takkini ovat olleet viimeiset 15 vuotta! Onneksi uskalsin valita tuon punaisen värin, sillä värihän tekee musta ihan eri näköisen ja vaihtelu todellakin virkistää!


Koodilla oimutsimutsi15 saat 15% alennusta Raiskin verkkokaupasta. Kannattaa siis tsekata koko perheen talvivaatteen tarve ennen kovia pakkasia ja lunta, sillä tarjous koskee myös miesten ja lasten vaatteita. Alennuksen lisäksi kaikki yli 69 euron tilaukset toimitetaan veloituksetta!


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Sehän näyttää tosi tosi hyvältä! Hyvä valinta tuo punainen! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, punainen yllätti! Kuten tiedät, on myynyt kaikki punaiset mekkoni yms pois kun en ole osannut käyttää. Siksi värin sopivuus yllätti. Ja sit kun (jos) on lunta, toi väri pääsee vielä enemmän oikeuksiinsa.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images