Pukujuhlat, katsotaanpa juhlapukuja!

Tehdäänpä vielä pieni palaaminen perjantain The Blog Awards Finland gaalaan. Mietin virallisia gaalakuvia plaratessani, että niin paljon k...

BlogAwards332-712x900 BlogAwards333-900x667 BlogAwards336-714x900


Tehdäänpä vielä pieni palaaminen perjantain The Blog Awards Finland gaalaan. Mietin virallisia gaalakuvia plaratessani, että niin paljon kuin nautinkin arkisesta pukeutumisesta, on kivaa että edes joskus pääsee pukeutumaan juhlavammin. Ja ettei se juhlavuus välttämättä tarkoita mitään virallista juhlaunivormua, pakollisia korkokenkiä tai muutenkaan oman minän ja persoonan kahlitsemista juhlavatteiden alle. Hyvänä esimerkkinä toimikoon nyt yllä näkyvä konkkaronkka.


Oma juhlalookkini perustui Ilonan tekemän meikin ja hiusten lisäksi tietenkin tuohon Excuse My Bon Bonin mekkoon,josta kirjoitin täällä. Mutta jos olisin pukeutunut vielä mustiin sukkahousuihin ja korkkareihin, en olisi tuntenut oloani minuksi. Siksipä laitoin verkkosukkahousut sekä kiiltonahkaiset maiharit, joilla sain heti omaa itseäni enemmän kehiin. Todennäköisesti maiharit eivät miellytä kaikkia, mutta ne tekivät mun olon mukavaksi. Ja eipä tarvinnut ostaa uusia kenkiäkään juhliin.


Ostamista kannattaa muutenkin miettiä, jos tietää ettei juhlajuhlia ole ihan joka kuulle. Ryhmäkuvassani vieressäni seisova Veera (joka on muuten yksi pitkäikäisimmistä perheblogikavereistani, olemme tunteneet lähes 5 vuotta) on todella taitava käsistään. Niin taitava, että hän oli ratkonut vuosia sitten ompelemansa mustan iltapuvun palasiksi, kääntänyt kankaan toisinpäin ja ommellut vanhasta kankaasta uuden hopeisen mekon!


Lähes yhtä käteväksi oli myös vuoden Lifestyle bloggaajaksi valittu Eino heittäytynyt ja ostanut tarvittavat juhlaefektit asuunsa edullisesti: kengät olivat kuulemma Citymarketista, kultablingblingrusetti Tigerista! Päivin kukkamekon luulin olevan ehtaa vintagea, mutta sekin osoittautui edulliseksi Asos-hankinnaksi. Parasta tuossa kukkamekossa on varmasti se, että sitä voi käyttää myös arkisin vaikkapa töissä.


Myös Emmin vaatteet olivat Excuse My Bon Bonilta ja jatkokäyttöä varten kätevät: kynähame ja sifonkipusero sopivat Emmin tyyliin myös arkena ja hametta ja puseroa voi käyttää tietenkin myös erikseen. Kun sifongin yhdistää vaikkapa farkkualaosaan, se toimii hyvin myös rennompana duunivaatteena, eikä jää vaatekaappiin pölyttymään seuraaviin juhliin saakka.


Mutta mites minä yhdistäisin tuon ihanan pitsimekkoni, jotta voisin käyttää sitä jo ennen ensimmäisiä pikkujouluja? Itse mietin paksuja sukkahousuja ja jotain yksinkertaista lämmintä neuletta mekon kaveriksi. Maltillisemmalla meikillä ja suorilla hiuksilla siitä voisikin tulla jotain, vai mitä sanotte?


ps. Ihan itselleni tyylivinkiksi annettakoon, että joka kuvassa ei sitten pikkujoulujen aikaan tarvitse olla skumppalasi kädessä.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Mulla oli toi sifonkipaita itseasiassa just eilen farkkujen kanssa yhdessä vapaamuotoisemmassa tapahtumassa, sai paljon kehuja!

  VastaaPoista
 2. Mitä, siis viis vuotta jo?? Mutta meidän pitäisi kyllä nähdä paljon useammin. Ja ei haittais jos ois skumppalasit kädessä 😉


  Ja olit muuten ihan tosi hyvän näköinen, ne sun kuvatkin oli mahtavia!

  VastaaPoista
 3. Joo, farkut ja jotkut päheet nahkabootsit ois mun valinta <3

  VastaaPoista
 4. Ei ihan viittä, mutta mun blogi täyttää 5v joulukuussa ja melkolailla samoihin aikoihin me ollaan ekat kommentit toisillemme laitettu. Silloin piirit oli ihanan pienet! Camilla ja Aino tuli samoihin aikoihin tutuksi.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images