Kangaskassimalleina

Mun on kyllä nyt pakko aloittaa toteamalla, että asukuvien ottaminen Itiksessä ei ehkä ole tyylikkäintä ikinä, mutta enpä taida olla muutenk...

Mun on kyllä nyt pakko aloittaa toteamalla, että asukuvien ottaminen Itiksessä ei ehkä ole tyylikkäintä ikinä, mutta enpä taida olla muutenkaan se stylein misu maan päällä. Tänään tuli kuitenkin kuvat otettua, kun painelimme Hillan Minnan kanssa afterworkeille...villisti Picniciin patongeille.


ostarilook elsa hilla kassi


Mekko: Mainio Clothing*, kassi: Kauneushoitola Hilla, sukkikset: Norlyn, kengät: Adidas Neo


hillakassi minna kauneushoitola hillakauneushoitola hilla minna monthan mainiomekko kauneushoitola hilla laukku


Minna oli saanut juuri painosta kasan kangaskasseja ja saatiin päähämme, että voitaisiin ottaa muutamat kuvat Hillan uudesta kangaskassista. Ihan vain sellaiset nopeat versiot ennen virallisia tuotekuvia, että kiireisimmät saavat tuon Maikki Rantalan suunnitteleman kassin tilata heti omakseen.


Tykkään Maikin kädenjäljestä tosi paljon ja tuo Olet luonnollisesti ihana-slogan on vaan niin hyvä. Kangaskassifriikkinä hankin heti yhden Hilla-kassin itselleni, sillä kangaskassejahan ei voi olla liikaa. Oikeasti mulla on siis varmaan 50 erilaista kangaskassia ja hulluinta on se, että käytän niistä lähes jokaista säännöllisesti ja useimmilla kasseistani on jokin "erityistehtävä" kuten työeväiden kantaminen tai lapsen vaatteiden kuljetus päiväkotiin. Tiedän, kuulostan hullulle. Hillan kassi näyttää vähän siltä, että siinä tullaan kantamaan joko joogakamoja tai kirjaston kirjoja.


*saatu blogin kautta

Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images