Mainio Clothing arvonta: Voita Berber-jumpsuit!

yhteistyössä Mainio Clothingin kanssa Tämän syksyn lempparikuosia Mainiolta ei ollut hankala päättää. Oliivinvihreäpohjainen Berber-printti...

mainio jumpsuit syksy3 2015mainio jumpsuit syksy2 2015mainio jumpsuit syksy4 2015mainio jumpsuit syksy5 2015mainio jumpsuit syksy6 2015


yhteistyössä Mainio Clothingin kanssa


Tämän syksyn lempparikuosia Mainiolta ei ollut hankala päättää. Oliivinvihreäpohjainen Berber-printti vei heti sydämeni, sillä siinä oli juuri sitä mainiomaisuutta, josta tykkään: mielenkiintoiset värit ja täysin yllättävä kuvio muutenkin. Tällaisten yllätyskuosien takia Mainiosta niin kovasti tykkään, tähän saakka joka mallisto on sisältänyt Berberin kaltaisia räväkkiä yllätyskuoseja, joita ei tiennyt kaipaavansa, mutta joita vain rakastaa heti. Berberin bonuspuolena on tuo erittäin sotkuystävällinen väritys.


Valitsin tänä syksynä Kaamokselle melko reippaan koon Mainiolta eli 4-vuotiaani on 122/128 kokoisissa collegeissa, jotka mittataulukon mukaan sopivat n 6-8-vuotiaille. Koko on reilu, mutta ei yhtään liian iso. Meillä on nykyään monenlaista vaatevääntöä aamuisin, mutta onneksi Kaamos ei ole ikinä valittanut Mainon vaatteista, siitä tietää, että ne ovat laadukkuuden ja tyylikkyyden lisäksi tosi hyviä päällä. En tiedä onko muiden lapsissa samaa piirrettä, että he kiintyvät vanhoihin vaatteisiinsa eivätkä huoli suurinta osaa uusista vaatteista päällensä. Tämä on ainakin meillä hyvä syy Mainio-uskollisuuteen, vaikka kuosit ja koot muuttuvat niin uusikin vaate tuntuu aina tutulta lempivaatteelta ja on helppo ja mukava pukea päälle.


Ilokseni mulla on pitkästä aikaa mahdollisuus pieneen arvontaan, joka on suunnattu teille muille Mainio-faneille! Kuvissa näkyvää Berber-haalaria valmistetaan laajassa kokoskaalassa 86cm-140cm ja joku teistä voittaa sen haluamassaan koossa omakseen. Vastaa kommenttiboksissa kysymykseen mikä on parasta Mainion vaatteissa ja voita oma Berber-jumpsuit! Arvonta on voimassa sunnuntaihin 18.10. 2015 saakka. Muistathan laittaa kommenttiin mukaan myös meiliosoitteesi, se ei näy muille kuin minulle :)


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

110 kommenttia

  1. Parasta kyllä ehdottomasti se että erottuu muista merkeistä edukseen hauskoilla printeillä :)

    Nimen perusteella en tuota pukua hankkisi mutta muuten näyttää kyllä kivalta! :D

    VastaaPoista
  2. Hinta.
    Aika kallis on.

    VastaaPoista
  3. Kuosit! Vaatteiden leikkaukset! Peruskäyttövaatteita hyvällä tyylillä. Meidän pikku mies näyttäis niin päheeltä jumpsuit päällä :D

    VastaaPoista
  4. Just noi värit ja kuosit ❤ T. Mutsi joka inhoaa pikku poikien musta-punaisia vaatteita..

    VastaaPoista
  5. Parasta näissä Mainion vaatteissa ovat ehdottomasti värit, jotka menevät monelle käyttäjälle sukupuolesta riippumatta. Näitä voi siis kierrättää helposti eteenpäin. Ja voittamisessa parasta olisi se, että saisin ekaa kertaa pukea Mainiota päälle omalle pienelle :)

    VastaaPoista
  6. Parasta Mainion vaatteissa on kotimaisuus ja raikas olemus. Varmaan myös laatu, vaikkei vielä toistaiseksi olekaan kokemusta.

    VastaaPoista
  7. Hyväähän näissä on se, ettei jokaisella naapurin muksulla oo vielä Mainiota päällä! Ainakaan täällä pussinperällä, missä tämä mamma asustaa, ei ole vielä innostuttu Mainiosta toisin kuin Popista, Nosheista ynnä muista. Ei sillä että mikään materialistimutsi oisin ;)

    VastaaPoista
  8. Minulla ei ole Mainion vaatteista kokemusta, joten vaikea sanoa mikä parasta. Ainakin heti tästä kivasta haalarista tuli ajatus "Vau, tuo käy niin tytölle kuin pojallekin!". :)

    VastaaPoista
  9. Ovat ihanan erilaisia :) Ja sellaisia mun tyylisiä, mutta voisin noihin lapsenikin pukea.

    VastaaPoista
  10. Parasta Mainiossa ovat kuosit ja hyvä meininki! :)

    VastaaPoista
  11. No onhan noi nyt vaan ihania! Kuosit ja leikkaukset täyskymppi :)

    VastaaPoista
  12. Parasta taitaa olla kotimaisuusaste. Uskoisin myös, että meillä vaate säilyisi hyvänä vielä pikkuveljenkin käyttöön parin vuoden päästä - laadukkaan kantaansa ja ajattomuutensa ansiosta.

    VastaaPoista
  13. Käyttömukavuus! Mainio:n vaatteet ovat päällä mukavia menossa kuin menossa. Eikä ihanista kuosista nyt haittaakaan ole. ;)

    VastaaPoista
  14. Mainiossa pidän kuoseista ja laadusta.

    VastaaPoista
  15. Parasta on raikkaat kuosit, jotka erottuvat positiivisesti muista lastenvaatemerkeistä. Ja tietysti materiaalit on mukavia päällä. :)

    VastaaPoista
  16. Mainioista ei vielä käyttäkokemusta, mutta kotimaisuus on aina mainiota :)

    VastaaPoista
  17. Yksinkertaisia leikkauksia ja villejä kuoseja, tai jokin muu jännänsävähdys joka vaatteessa. Osa vaatteista kolahtaa omaan makuun heti, ja osa taas on omaan silmään kauheita. Ja sitten osa niistä kauheista onkin seuraavalla vilkaisulla ihan, no, mainioita, suorastaan houkuttavia ja koukuttavia. :D

    VastaaPoista
  18. Laatu ja värit, tietty ennakkoluulottomuus yhdistelyissä :)

    VastaaPoista
  19. Printeissä ja kuoseissa on aina joku hauska juju, joka miellyttää sekä mutsin että lapsen silmää. Plussaa myös värimaailmasta ja vaatteiden laadukkaasta tasosta.

    VastaaPoista
  20. Olispa kiva päästä ekaa kertaa käyttämään näitä mainion vaatteita . Tykkään myös tästä epätyypillisestä värityksestä. Sopii lapselle kuin lapselle

    VastaaPoista
  21. En ole ehkä paras vastaamaan tähän, koska meillä ei vielä ole omaa kokemusta ko. merkin vaatteista, mutta netissä merkkiä paljonkin seuranneena olen tykännyt sen omaleimaisuudesta ja yllättävistä kuoseista. Hyvin ovat ajan hermoilla :) Erottuvat edukseen! Kotimaisuus ja laatu ovat tietysti myös parhaita puolia.

    VastaaPoista
  22. Hauskuus ja kotimaisuus :)

    VastaaPoista
  23. Parasta on se, että ne kestävät pitoa ja pesua menettä miksikään. Meillä esimerkiksi samoja yöpukuja on pesty viikottain kohta kaksi vuotta, eikä niissä ole merkkiäkään nypyistä tai värien haalistumisesta: musta on mustaa edelleen.

    Myös omaleimainen, jäljittelemätön ulkonäkö on plussaa!

    VastaaPoista
  24. Kuosit on parasta 😊

    VastaaPoista
  25. Kotimaisuus ja mainiot, värikkäät kuosit!

    VastaaPoista
  26. Mukavat värit ja hienot kuosit!

    VastaaPoista
  27. Parasta Mainion vaatteissa on mielessäni hinta-laatusuhde, sekä ennenkaikkea juurikin tuo mainitsemasi vaatteen tuntu päällä.

    VastaaPoista
  28. Parasta Mainiossa on vaatteiden yksinkertainen kauneus. Parhautta ovat myös kotimaisuus ja laatu

    VastaaPoista
  29. Meillä ei ole koskaan ollut Mainion vaatteita, mutta kuosit ja värit näyttää kivalta ja uskallan veikata että meidän vaatteistaan tarkka 5-vuotias neiti kelpuuttaisi päälleen.

    VastaaPoista
  30. Kokemusta Mainion vaatteista eivielä ole, mutta minua ilahduttaa vaatteiden värit ja printit. Monilapsisessa perheessä vaate sopii useammalle käyttäjälle!

    VastaaPoista
  31. Se miltä ne tuntuvat!

    VastaaPoista
  32. Parasta on ennakkoluulottomuus eli värit ja kuviot! Vaikkei meillä vielä Mainiota olekaan, niin mitä olen esim. just sun blogissa näitä nähnyt, niin kivoilta vaikuttaa. :)

    VastaaPoista
  33. Kivat ja sähäkät kuosit. Myös vaatteiden leikkaus ja istuvuus ilahduttaa.

    VastaaPoista
  34. Käyttömukavuus ja mainio kuosi!!

    VastaaPoista
  35. no KUOSIT ♥ ..ei lisättävää :D

    VastaaPoista
  36. Kauniit ja pirteät värit eikä mitään ainaista vaaleanpunaista ja -sinistä.

    VastaaPoista
  37. Laatu ja kuosit ovat ehdottomasti parhaita puolia! Valitettavasti kotihoidontuki ei taivu siihen, että ostaisin uutena, mutta muutaman vaatteen olen löytänyt käytettynä. Tykännyt kyllä kovasti, niin äiti kuin lapsetkin!

    VastaaPoista
  38. Laatu ja kuosit, sekä kotimaisuus on parasta :)

    VastaaPoista
  39. Eettisyys ja kauneus. Luomupuuvillan käyttö sekä eettisemmin toimiva tehdastoiminta. Harmillista että ei kuitenkaan suomessa tehtyä, mutta jos toiminta tukee Intian tehdaskulttuurin vastuullista kehittymistä, niin sekin on hirmu tärkeää.

    VastaaPoista
  40. Vaatteiden räväkkyys miellyttää silmää!

    VastaaPoista
  41. Parasta on massasta erottuvat kuosit sekä loistava laatu. 😊

    VastaaPoista
  42. Mulla ei Mainioista vielä kokemusta, mutta ehdoton plussa kotimaisuudesta :)

    VastaaPoista
  43. Ehdottomasti kotimaisuus ja vaatteiden mukavuus viehättää Mainion vaatteissa!

    VastaaPoista
  44. Mainiossa mainiota ovat kotimaisuus ja kuosit.

    VastaaPoista
  45. En ollut ennen kuullutkaan mainosta, mutta nyt kyllä alkoi kiinnostaa värien puolesta. Kokemusta ei siis ole, mutta parhaana puolena väritys näin ensisilmäyksellä. 😊

    VastaaPoista
  46. Parasta Mainion vaatteissa on kivan ulkonäön lisäksi ollut laatu. Ainoastaan Silmu-leggarit vähän haalistuivat, mutta esim. Viiva-mekko ei ole mennyt runsaasta käytöstä huolimatta miksikään.

    VastaaPoista
  47. Mainion vaatteet kestävät loistavasti pesua ja kulutusta.Yli vuoden vanhoissa paljon käytetyissä vaatteissa on edelleen kirkkaat värit eikä kangas näytä nuhjuiselta.Aivan mainioita vaatteita siis ♡

    VastaaPoista
  48. Parasta Mainiossa kotimaisuus. Laadukkuus ja kivat kuosit on vain plussaa päälle.

    VastaaPoista
  49. Parasta on kyllä Mainion vaatteiden persoonallisuus ja helppohoitoisuus :)

    VastaaPoista
  50. Hinta-laatusuhde, kivat kuosit ja leikkaukset!

    VastaaPoista
  51. Kotimaisuus, sukupuolineutraalit värit ja kuosit, ihanat mallit ☺

    VastaaPoista
  52. Kuosit hienoja! Laatuun ei olla vielä päästy tutustumaan.. Hoopoe-viitta on ihan superhieno. :)

    VastaaPoista
  53. Parasta Mainiossa on raikkaat kuosit! Kotimaisuus aina plussaa. Vielä ei ole eka tilaus saapunut kotiin, toivottavasti laatu on myös hyvää

    VastaaPoista
  54. Ihanat värit ja kotimaisuus

    VastaaPoista
  55. Kuosit erottuvat edukseen. Kotimaisuus on ehdotonta plussaa.

    VastaaPoista
  56. Täällä tykätään siitä, että vaatteissa on kivoja värejä ja jujua. Poikkeavat massasta.

    VastaaPoista
  57. Kotimaisuus, laatu ja korkealuokkaiset materiaalit. Söpöjäkin ovat!

    VastaaPoista
  58. vaatteiden leikkaukset!

    VastaaPoista
  59. Mainio on jotenkin samaan aikaan ihanan lapsekas mutta silti tosi cool. Kiva kun on koululaiselle olemassa jotain sen pikkulapsimaisen autoprintin ja teinivaatteen väliltä.

    VastaaPoista
  60. Kokemusta ei ole,mutta yhdistän kotimaisuuden laatuun,ainakin ennen se oli näin.

    VastaaPoista
  61. Upeet kuosit ja värit !

    VastaaPoista
  62. Juuri tuo värikkyys ja rentous on lapsen vaatteessa ihan parasta! Mainio on sen hoksannut ☺

    VastaaPoista
  63. Mainioista on hyvin vähän kokemuksia mutta kuosit ja materiaali vaikuttaa ihan parhaalta! Ois mukava testata tätä haalariaki. 😊

    VastaaPoista
  64. Kotimaisuus ja ihanat kuosit!

    VastaaPoista
  65. Tosi hyvää on kotimaisuus ja ihanat erilaiset kuosit ja näkyvät värit. Mukavia myös päällä.

    VastaaPoista
  66. Mainion parhaita ominaisuuksia ovat kotimaisuus, unisex-kuosit/mallit ja rennot leikkaukset!!

    VastaaPoista
  67. Kotimaisuus, laadukkaat materiaalit, uskaliaat väri- ja kuosiyhdistelmät - myös sukupuolineutraalius on iso plussa.

    VastaaPoista
  68. Hyvä hintalaatusuhde ja neutraalit kuosit ja värit, josta löytyy myös pojille hyviä tuotteita.

    VastaaPoista
  69. Kokemusta merkin vaatteista ei vielä ole, mutta sanoisin, että parasta on rohkea värien käyttö ja erilaisuus :)

    VastaaPoista
  70. Kuosit ja värit! Ihania.

    VastaaPoista
  71. Parasta on rohkea oma linja tehdä vaatteita lapsille. :)

    VastaaPoista
  72. Parasta on ihanat kuosit :)

    VastaaPoista
  73. Kotimaisuus ja kuosit!

    VastaaPoista
  74. Parasta on käyttömukavuus, ajateltu lasta ensisijaisesti :)

    VastaaPoista
  75. Parasta ehdottomasti kauniit värit ja kuosit!

    VastaaPoista
  76. Kestävyys ja kotimaisuus. :)

    VastaaPoista
  77. Kotimaisuus ja laatu

    VastaaPoista
  78. Mainiossa parasta on kuosit ja erikoiset leikkaukset ja mallit. Kerrassaan upeita! Kotimainen suunnittelu ehdottomasti suuri plussa. :)

    VastaaPoista
  79. Kotimaisuus, kivat kuosit, kestävyys..Mitäs sitä muuta enää tarvii?

    VastaaPoista
  80. Värit, kuosit, laatu ja kotimaisuus!

    VastaaPoista
  81. Parasta on reippaat, ihanat kuosit. Mukaan kivaan arvontaan!

    VastaaPoista
  82. Tosi kivat leikkaukset ja kuosit!

    VastaaPoista
  83. Kestävyys ja kuosit! :)

    VastaaPoista
  84. Kuosit! Niin ja vaatteet tuntuvat ihanilta!

    VastaaPoista
  85. Parasta on kotimaisuus, laatu ja hyvät värit!

    VastaaPoista
  86. Raikkaat, sukupuolineutraalit värit ja kuosit miellyttää paljon! Käyttökokemusta ei vielä ole, mutta toivottavasti laatu ja kestävyyskin on timanttiset.

    VastaaPoista
  87. Parasta on se, että vaatteet on se selvästikin suunniteltu lapsille eivätkä ne ole vain mini-versioita aikuisten vaatteista.

    VastaaPoista
  88. Mainio ei ole vielä meillä koettu, mutta sivuja silmäillessäni huomasin heti, että vaatteet on tarkoitettu käytettäväksi arjessa. Lapsi on leikkisä ja liikkuisa, ja tarvitsee päälleen vaatteet, joissa on hyvä olla. Usein törmää ihaniin vaatteisiin, jotka eivät kuitenkaan arjessa palvele käyttäjäänsä.

    VastaaPoista
  89. En ole näitä lapsillani käyttänyt, mutta näyttävät kyllä makeilta.

    VastaaPoista
  90. En ole näitä lapsillani käyttänyt, mutta näyttävät kyllä makeilta ja laadukkailta.

    VastaaPoista
  91. Nyt kyllä tuli sama kommentti pari kertaa.

    VastaaPoista
  92. Erilaisuus ja kotimaisuus

    VastaaPoista
  93. Kuosit ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  94. Kotimaisuus, malli ja ehdottomasti myös pitkäikäisyys

    VastaaPoista
  95. Nimi on hauska - suorastaan mainio.

    VastaaPoista
  96. […] viikolla loppuneen Mainio Clothingin arvonnan voittona oli tuo kuvassa näkyvä Berber-jumpsuit. Kyselin teiltä, mikä Mainion vaatteissa on […]

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images